dimarts, 27 d’abril del 2010

IV Cursa de Muntanya del Santa Coloma de Queralt

Albert Moliner 3r a Santa Coloma de Queralt

Diumenge 23 d’abril a les 9’45 h. es va disputar una nova edició de la cursa de muntanya de Santa Coloma de Queralt, amb la participació d’Albert Moliner del Club Fondistes del Solsonès.
Més de 150 atletes inscrits van prendre la sortida, d’aquest recorregut de 14 km. Tìpic de muntanya.
Des de la sortida l’Albert va anar al cap de la cursa, i es van anant distanciant del gran grup, fins que van quedar al cap davant els tres que es disputarien els podis.
La cursa va ser guanyada per Abdelmadek Ayyad amb un temps de 51’55 minuts, segon va ser Albert Ferrer amb 55’15 minuts i tercer classificat va arribar l’Albert Moliner amb un temps de 56’19 minuts.
En dones la guanyadora va ser Noemi Moreno amb un temps d’1’03’56 hores, segona va entrar Neus Forn amb 1’08’40 h. i tercera va ser Norman German amb 1’12’40 h.

L’últim atleta ho va fer amb un temps de 1 hora i 48 minuts.

XVII MITJA MARATO DE BALÀFIA -LLEIDA

Sancho Ayala, primer nacional a la Mitja de Lleida.

Diumenge dia 25 d’abril de 2010 es va disputar la XVII Mitja Marató de Lleida, es va correr conjuntament amb la cursa popular de 7’5 km., amb la participació de Sancho Ayala i Josep Alconchel a la mitja marató i a la cursa popular respectivament, en representació dels Fondistes del Solsonès.
Amb un dia molt calorós, i un recorregut gens fàcil per les marques.
A les 10’00 h. es va donar la sortida als més de 670 participants en les dos curses(360 a la mitja i 300 a la cursa popular).
Sancho Ayala va sortir al cap davant, però des la sortida ja es va formar un trio compost per els estrangers que no van donar cap opció als nacionals.
Sancho Ayala portava el pes del segon grup, i poc a poc els va anant deixant al darrera, entrant a la meta el 4art de la general, primer nacional i primer de la seva categoria, amb un temps de 1 hora 16 minuts i 24 segons.
La cursa va ser guanyada per Elhoussine Essemaoli amb un temps d’1 hora 10 minuts i 21 segons.
El segon lloc amb un temps d’1 hora 10 minuts i 31 segons va ser el portuguès Manuel Fernandes Pita i en tercer lloc va entrar Mustapha Elkhouyaaoli, amb un temps d’1 hora 15 minuts i 58 segons.
La classificació de dones va ser guanyada per Cerecela Pasa amb un temps d’1 hora i 23 minuts i 21 segons.
La segona va ser Angela Castelló amb un temps d’1 hora i 34 minuts i 53 segons, i tercera va ser Eva Lòpez amb un temps d’1 hora i 36 minuts i 48 segons.
En la cursa dels 7’5 km . Josep Alconchel va entrar el 9e de la general amb un temps de 31’42 minuts.
La cursa va ser guanyada per Juan Luis Perez , i per Eva Ribalta en categoria de dones.

Pròximes Curses
01 de maig Cros d’Artes, 10 km
09 de maig Mitja i Quart de Marató de Tarrega
16 de maig Cursa Corriol de Solsona
23 de maig Cursa de Policia de Catalunya 10 km (Vic)
23 de maig Cursa de Nou Barris 10 km (Barelona)
29 de maig Marató de relleus de (Lleida)

Més informació Ribera Esports ,

1er Cursa nocturna de l’Hospitalet.

A les 21 h. del dissabte dia 24 d’abril, es va disputar la primera cursa nocturna a l’Hospitalet uns 1.100 atletes van participar en aquesta primera edició.
El Club Fondistes del Solsones, va ser representat per l‘Abderraman El Morabiti, Mohamed Reda i Josep Miquel Alconchel.
La Cursa va ser un estira i arronsa entre els dos primers, que al final va ser guanyada per Benito Ojeda amb un temps 31’14 minuts, i a dos segons va entrar Sergio Enriquez amb 31’16 minuts, i tercer va entrar Cesar Miranda amb 33’07 minuts.
L‘Abderraman va fer un temps de 41’21 minuts entrant al lloc 136 de la general. Josep Miquel Alconchel va fer un temps de 44’07 minuts entrant al lloc 253 de la general, i Mohamed Reda va fer 45’41 minuts entrant al lloc 333 de la general.
La categoria de dones va ser guanyada per Laura Gonzalez amb 40’56 minuts, seguida d’Alexia Patiño amb 43’09 minuts i tercera va ser Elisabet Amat amb 43’27 minuts.

-------------------------------------------------------------------

Pels Camins dels Matxos, marxa de resistència (Torelló)

Diumenge 18 d’abril , dos representants del club Fondistes del Solsonès Joan Freixa i Anna Puig van participar a la prova de la copa catalana de marxes de resistència, celebrada a Torelló pels camins dels matxos, fent la opció de Bellmunt de 48,08kms i un desnivell acumulat de 4420 metres am un temps de 11hores 23minurs.
Els guanyadors pels Camins dels Matxos van ser Ramon Rierola i Anna Guiteras, i per l’itinerari Bellmunt els guanyadors van ser Jordi Verdagues i Judit Alcubierre