MITJA MARATÓ DE LLEIDA,

Sancho Ayala al podi                 Josep Alconchel entrant a meta

VÍCTOR PUYUELO I MIREIA SOSA, GUANYADORS DE LA MITJA MARATÓ DE LLEIDA,
Sancho Ayala entra 9e i 1r M50

Diumenge dia  19 de novembre, sota pluja, vent i fred  es va disputar la popular mitja marató de Lleida, i la cursa de 5 km,  amb una participació de 977 atletes arribats  a la mitja i 506  a la cursa dels 5 km.
Sancho Ayala  que va participar a la mitja marató, i Josep Alconchel que ho va fer a la cursa curta, van ser els representants del Club Fondistes del Solsonès.
Victor Puyuelo del CA Jaca i Jose Manuel Vieito del Petroni  van tenir una lluita de principi a fi,  que es va resoldre a l’últim km esprintant, del qual va sortir guanyador l’aragonès amb un temps de 1:08:04h. El gallec va arribar 3 segons més tard amb un temps de 1:08:07h.
Tercer va entrar l’atleta del Lleida Josep Domenech amb un temps de 1:09:31h.
Sancho Ayala amb un temps de 1:16:40h, va entrar al lloc 9 de la general i 1r M50.
En dones,  l’atleta del Xafatolls  Mireia Sosa amb un emps de 1:25:14h, no va tenir cap problema per adjudicar-se el triomf. Segona va entrar  Meritxell Bonet del Tri4:40, amb un temps de 1:29:44h. i tercera va entrar Nuria Ribalta també dels Xafatolls amb 1:30:08h.
 L’últim atleta ho va fer amb 2:24 h.

La cursa dels 5 km va ser guanyada en categoria d’homes per l’atleta d’Esports Truga Ahmed Hfairi  amb un temps de 15;24 minuts, i en la categoria de dones es va imposar  Jone Zabaleta de San Sebastian amb 16:29 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 113 de la general amb un temps de 21:56 minuts.
L’últim atleta ho va fer amb 41:00 minuts