dimarts, 18 de maig del 2010

23na MArxa Romànica de Navas

Dissabte i diumenge 8 i 9 de maig es va dur a terme la 23a marxa Romànica de Navàs, prova puntuable per la copa catalana de marxes de resistència.
A les 6 de la tarda del dissabte 8 de maig es va donar el tret de sortida als 410 inscrits en aquesta cursa de resistència.
La prova constava de 80,200 kms am un desnivell acumulat de 4600mts, i amb un temps màxim per realitzar-la de 20 hores, un recorregut força exigent, rieres plenes d,aigua degut a les últimes pluges i gran quantitat de fang pel recorregut fa fer que aquesta prova fos encara més dura..
Un total 305 participants van poder acabar la marxa. Joan Freixa va representar els Fondistes del Solsonès i va acabar amb un temps de 19 hores.
El primer en realitzar els 80 kms va ser Josep Chavarria amb un temps de 09,05 hores. la primera dona va ser Marta Prat amb un teps de 10,27 hores.
L´ últim en arribar va fer un temps 20,37hores.

4ta CURSA CORRIOL DE SOLSONA

Sancho Ayala i Judit Camprubí s’imposen a la 4ta cursa Corriol de Sol.sona.
Diumenge dia 16 de maig de 2010 a les 10 hores i a tro de ”trabucs” es va donar la sortida a la 4ta cursa Corriol de Solsona, amb més de 250 participants, 42 eren corredors locals, dels quals 28 pertanyen al club Fondistes del Solsonès.
La cursa descorre per camins del vinyet , bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10’300 km.
Aquest any l’aigua, paisatge i temperatura han estat les perfectes per la pràctica de l’atletisme, i molts dels participants han millorat els seu temps respecte als altres edicions.
Sancho Ayala en un perfecte estat de forma no va donar cap opció a la sorpresa.
Des de la sortida es va anar amb temps rècord de la prova, l’Otmane Benamar va marcar un ritme fort, al qual van respondre molt bé Sancho Ayala i l’Albert Moliner, al km. 2 Sancho Ayala va incrementar el ritme i poc a poc va anant distanciant als seus perseguidors.
Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès es va presentar tot sol a la meta amb un temps de 36’34 minuts, nou rècord de la cursa.
Segon va ser Otmane Benamar del C.A. Manresa amb un temps de 37’10 minuts.
I tercer (demostrant que està en un molt bon estat de forma) va entrar Xavi Farre dels Fondistes del Solsonès amb un temps de 37’47 minuts.
En categoria de dones la guanyadora va ser Judit Camprubí amb un temps de 49’39 minuts, segona va entrar Toni Hermoso del Maratonians del Segre amb un temps de 49’55 minuts i tercera va entrar la seva companya de club Carme Millan amb 50’07 minuts.
La classificació per equips va ser guanyada pels Fondistes del Solsonès.
Un total de 8 podis a estat els premis que han obtingut el club dels Fondistes del Solsonès. Han estat els següents:
Sancho Ayala, guanyador de la IV Cursa del Corriol, amb nou rècord 36’34.
Xavi Ferrer, tercer de la general.
Albert Moliner, 4t de la general i primer de la seva categoria.
Meritxell Rodriguez, 1ra de la seva categoria.
Pilar Bonache, 2na de la seva categoria
Olga Pacheco, 1ra local.
Lluís Villaró 1r local
Sergi Brau amb tant sols 14 anys va fer un temps de 44’17 minuts quedant el 36 de la general.
L’últim corredor va fer un temps de 1’20 h.