dijous, 29 de setembre del 2011

XII MILLA URBANA VILA D'ALMACELLES


Sancho Ayala es convidat per participar a la milla d’Almacelles.

Dissabte 24 de setembre, durant tot el matí va tenir lloc la gran festa d’atletisme d’Almacelles, amb diferents curses i totes les categories corren la milla per separat, es van començar amb benjamins fins arribar a la categoria de veterans(més de 35 anys), que es va culminar amb la disputada milla entre atletes d’ elit tant en masculí com en femení.

Més de 300 atletes van gaudir d’aquesta milla urbana d’Almacelles, considerada la segona milla de Catalunya, per la seva gran qualitat d’atletes que participen; Ayad Lamdassem, Abdelaziz Merzougui, Ilias Fifa, Pol Guillem... i entre tots ells estava, l’atleta que ha dominat els últims anys, gran part de les curses populars de la Lliga de Terres de Ponet i Championchip, el solsoní Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès.

La milla (1.609 metres) es una distància que no afavoreix en res als fondistes com el Sancho, ja que està acostumat a fer rodatges i curses per sobre els 10 km,

Sancho Ayala es va col·locar al la cua del grup, que sempre va anar unit fins que els marroquins van decidir posar-los en fila de a u.

Els tres marroquins van entra junts a la meta, donant com ha guanyador per quart any consecutiu a Lamdassem amb un temps de 4’26 minuts, segon va ser Abdelaziz amb el mateix temps i tercer va entrar Ilias Fifa amb 6’27.

Sancho Ayala va fer un temps de 4’53 minuts i va entrar al lloc 13.

Josep Alconchel va participar en la categoria de veterans i va fer un temps de 6’16 minuts.

Pel que fa a la categoria femenina, Eva Arias del club València Terra i Mar, es va imposar per tercer any consecutiu amb un temps de 5’10 minuts, segona va ser Miriam Ortiz amb 5’13 minuts. I tercera va ser Jacqueline Martin amb 5’16 minuts.

Pròximes curses

01 d’octubre Cursa Penya Blaugrana (Santpedor) 10 km

02 d’octubre Cursa Popular de Linyola 10 km

09 d’octubre Cursa del Turró (Agramunt) 10 km

09 d’octubre Cursa de Sant Andreu de la Barca 10 km

16 d’octubre Mitja marató de Mollerussa i 7 km.

23 d’octubre Cursa de Manresa 10 km

30 d’octubre Cursa de Pont de Vilomara 10 km

Mes informació a Ribera Esports, http//www.atletisme.com i http//www.fondistesolsones.org