dimarts, 4 de desembre del 2012

13na MITJA MARATO “CIUTAT DE MARATÓ”

13na  MITJA  MARATO “CIUTAT DE  MARATÓ”

El Pepe i el Sancho "escalfant l'ambien"

Diumenge  dia  2 de desembre  es va disputar la 13na  Mitja Marató “Ciutat de Mataró”, amb la participació de més de 2.500 inscrits a la línia de sortida,  dels quals 2.176 atletes van creuar la meta, entre ells Sancho Ayala i Josep Alconchel dels  Fondistes del Solsonés, el fred i el vent van fer  que el numero d’abandonaments  fos més elevat.

Un recorregut  força complicat  el que es van trobat els atletes  a  Mataró, i la climatologia no va acompanyar,  endurir encara més el recorregut, i per terminar la pujada dels dos últims  quilometres.
La cursa va ser guanyada per l’atleta del Manresa Just Sociats  que va tenir forces per atacar a l’última pujada i entrar a meta amb un temps de 1’08’29 h, segon va entrar Ivan Zarco del C.A. Igualada amb un temps de 1’08’45h  i tercer va ser David Martinez del C.A. Manresa amb  1’08’54 h
Sancho Ayala,  desprès de fer diumenge passat la mitja de Tarragona, es va agafar aquesta cursa  com un entrenament més, i amb un temps de 1’18’41h va entrar al lloc 42 de la general.
Josep Alconchel va arribar al lloc 1229  de la general  amb un temps d’1’44’02h.
En categoria de dones la guanyadora per segon any consecutiu  va ser Hasna Bahon   del club  La Sansi amb un temps de 1’19’07h.
Segona va ser Maria Vasco    de l’Adidas Running amb un temps d’ 1’23’36 h.   i tercera va entrar Anna Rovira  del C.A. Calella  amb un temps d’1’24’24 h..
L’últim atleta en creuar la meta ho va fer amb un temps de  2 hores i 34 minuts.