dimarts, 4 de gener del 2011

Sant Silvestre de Lleida.

Bones classificacions dels integrants del Club Fondistes del Solsonès a la Sant Silvestre de Lleida.
Sancho Ayala 2on, Marc Aranda 3r, Xavi Farre 5è, Josep ALconchel 5è , Txell Rodríguez 8na i Jordi Masramon 21è, de les seves respectives categories.

Divendres dia 31 de desembre a les 5 de la tarda es va donar la sortida a la popular cursa Atlètica de Sant Silvestre de Lleida 2010 de 10 km, amb una participació record, més de 700 atletes inscrits.
Els Fondistes del Solsonès van ser representats per, Sancho Ayala, Xavi Farre, Jordi Masramon, Txell Rodriguez, Josep Alconchel i Marc Aranda.

Sancho Ayala
que sortia amb molèsties no va volgué força i va anar còmodament a un ritme inferior del que està habituat, i amb un temps de 34’28 minuts va arribar el 8é de la general i 2on de la seva categoria.
Xavi Farre va arribar al darrera del Sancho al lloc 10 de la general i 5è de la seva categoria amb un temps de 35’11 minuts, Jordi Masramon va fer un temps de 38’39 minuts entrant al lloc 38 de la general i 21 de la seva categoria, Josep Alconchel va entrar al lloc 164 de la general i 5é de la seva categoria amb un temps de 43’10 minuts.
Txell Rodriguez va fer un temps de 46’36 minuts entrant la 291 de la general i 7 de la seva categoria.
Marc Aranda va fer la cursa popular de 3 km arribant el 3r de la general.
La cursa va ser guanyada per 5na vegada per l’Ivan Espilez amb un temps de 31’52 minuts, segon va ser Mustapha Elkhoyaoli amb 32’28 minuts i tercer va ser Sergi Casas amb 33’45 minuts.
En dones la guanyadora va ser Angelina Miró, amb 41’12 minuts, segona va ser Aurelia Prat amb 42’25 i tercera Merce Elies amb 42’56 minuts.

Amb les curses de Sant Silvestre finalitzen les lligues d’atletisme de Championchip (territori de Catalunya) i Lliga Interclubs Terres de Ponent.
Amb aquesta classificació Sancho Ayala aconsegueix el 1r lloc de la general de la Lliga Interclubs Terres de Ponent, i en la Lliga d’Atletisme de ChampionChip el 5é lloc de la general i 3r de la seva categoria, .
Josep Alconchel
, amb aquesta última puntuació es col•loca, el 7è de la general i 2on de la seva categoria en la Lliga Interclubs Terres de Ponent
David Alconchel aconsegueix ser 2on en la seva categoria en la Lliga Interclubs Terres de Ponent
El Club Fondistes del Solsonès aconsegueix un meritori 5é lloc de 36 clubs participants a la Lliga Interclubs Terres de Ponent i el 19è de 102 clubs participants a la Lliga d’Atletisme ChampionChip.