XVna Cursa Ciutat de Cervera

Sancho Ayala i Joan Freixa abans de la sortida
                                                         Sancho Ayala al podi
Sancho Ayala s’emporta el Ciutat de Cervera
Diumenge  dia 6 de setembre a 2/4 de 10  es va disputar  la 15na  edició de la cursa  Ciutat de Cervera, amb la participació de  més de 250 inscrits, entre les dos curses 5 i 10 km
La cursa de Cervera es per molts corredors   el començament de la nova temporada.
El recorregut  es va fer pels voltants i dintre de la ciutat,  un circuit de 5 km al que es va donar una o dos voltes  segons la cursa en la que participaves, amb força tobogans i  sobre  asfalt.
Sancho Ayala i Joan Freixa  van ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
Sancho Ayala  sortia com uns dels gran favorits per endur-se el trionf final a la cursa dels 10 km., pero  al davant tenia a Sergi Rodriguez guanyador de l’any passat i al seu company de club Hugo Figueras que va quedar segon classificat.
Als primers quilòmetres ja es va veure que Sergi Rodriguez no estava en la seva millor forma i el ritme de la cursa la va portar Sancho Ayala acompanyat sempre de Hugo Figuera.
Al pas del quilòmetre 5, va passar primer el Sancho i l’ Hugo enganxat.
Peró a la pujada del km 7 Sancho Ayala va incrementar el ritme i es va anant distanciant poc a poc, entrant en solitari a la meta i guanyador de la cursa de Cervera 2015 , amb un temps de 33:47 minuts,  .
Segon una altra vegada  Hugo Figuera amb un temps de 34:02 minuts i en tercera posició va entrar
 F. Javier Cebrian   amb un temps de 35:26 minuts.
En dones la guanyadora va ser l’atleta de Lleida Meritxell Bonet amb un temps de 40:18 minuts,
Segona va ser Toni Hermoso dels maratonians del Segre amb un temps de 43:48 minuts i tercera va entrar Elisa Llados  amb un temps de 44:19 minuts.

La cursa dels 5 km els guanyadors van ser Bashir But  en homes amb un temps de 16:36 minuts i en dones ha estat Oliva Bellaubi amb 20:39 minuts.
Joan Freixa amb un temps de 37:00 minuts va entrar al lloc 78 de la general.