Sancho Ayala, es torna a proclamar campió del cros d’Artès.

Sancho Ayala guanyador del Cros d'Artès

Sancho Ayala entrant triunfador

Eduard, Xavi,Sancho, Gerard i Pepe.

Diumenge dia 1 de maig de 2011 a les 9’30 hores es va disputar l’11na edició del cros d’Artés, un recorregut de força, com tots els crosos , que aquest any s’ha tingut que allarga una miqueta per esquivar la fira d’Artès, constava d’uns 10’600 km, per corriols i camins de bosc, un recorregut molt entretingut.
La cursa pujava fins el km. 6, desprès feia una un km. i mig de pla i els últims 2 kms. eren de baixada.
Amb una participació d’uns 280 inscrits, dels quals 254 van creuar la línia meta.
El club Fondistes del Solsonès va ser representat per Sancho Ayala , Xavi Farre, Eduard Bosch, Gerard Rafart i Josep Alconchel.
Sancho Ayala
sortia com un dels principals favorits, ja que els últims anys ha quedat sempre en primer o segon lloc.
Des de la sortida Toni Bravo del 2.0 Sports i Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès, sabien que el guanyador estava entre ells dos.
Toni Bravo va incrementar el ritme a les primeres rampes i poc a poc anava distanciant a tots els rivals, excepte al Sancho que anava uns metres al darrera d’ell.
Al cap damunt van arribar junts i a partir del km 7 el Sancho va incrementar el ritme i va agafar uns metres, que van augmentar una mica a la baixada.
Sancho Ayala amb un temps d 37’02 minuts es va proclamar per segona vegada campió del cros d’Artès.
Toni Bravo va entrar segon amb un temps de 37’21 minuts.
I tercer va ser Miquel Riera amb un temps de 38’11 minuts,
Xavi Farre va entrar al lloc 9 de la general amb un temps de 41’05 minuts.
Eduard Bosch va entrar al lloc 27 de la general amb un temps de 44’09 minuts.
Gerard Rafart que feia la seva primera cursa va fer un temps de 49’51 minuts arribant al lloc 81 de la general.
Josep Alconchel va entrar al lloc 89 de la general i 4t de la seva categoria, amb un temps de 50’13 minuts.
En categoria de dones la guanyadora va ser Silvia Soler amb un temps de 46’44 minuts.
Segona va entrar Montserrat Casaliva amb un temps de 50’16 minuts.
I Tercera va ser Judit Camprubi amb un temps de 50’22 minuts.
L’últim atleta ho va fer amb 1 hora i 22 minuts.

Pròximes Curses
8 de maig quart i mitja marató de Tarrega
15 de maig Cursa Corriol de Solsona 10’300 km
22 de maig Pujada i Baixada a Queralt 14’600 km.
29 de maig Pujada de Baga a Coll de Pal 19’00 km

1ra Mitja Marató de l’Obaga (Castellar de la Ribera)

Albert Moliner i Sara Vila s’estrenen amb podi a la Mitja Marató de l’Obaga.

Dissabte dia 30 d’abril a les 8’00 h es va donar la sortida a la primera cursa de l’Obaga,
La sortida i arribada va ser al local Social de Castellar de la Ribera.
Un circuit força entretingut de mitja muntanya.
Els Fondistes del Solsonès van ser representats per l’Albert Moliner, Ramon Cases, Sara Vila i Joan Parcerisa.
L’Albert Moliner
va sortir al cap davant de la cursa, portant el pes conjuntament amb Josep Barrufet fins a mitja cursa, però no va pogué seguir el ritme de l’atleta del C.E.Callús que amb un temps d’1 hora 29 minuts i 14 segons va entrar guanyador d’aquesta primera edició de la cursa de l’Obaga.
Segon va ser l’Albert Moliner amb 1 hora 33 minuts i 47 segons.
I tercer va entrar Jose Enrique Martinez amb 1’34’04h, també del C.E. Callus.
Ramon Cases va entrar al lloc 13 de la general amb un temps d’1’48’14h.
I Joan Parcerisa amb un temps de 2’23’02h. va entrar al lloc 26 de la general.
En la categoria de dones, la guanyadora va ser Laia Andreu del U.C. Vic amb un temps d’1’43’16h.
Segona va ser Iolanda Garcia dels Nats amb un temps de 2’01’15 h.
I tercera va entrar Sara Vila, dels Fondistes del Solsonès amb un temps de 2’02’51h