dimarts, 22 de març del 2011

4ta Cursa Atletica Rural de Tora

Silvia Leal 1ra i Sancho Ayala 2on , podis a Tora

Diumenge dia 20 de març es va disputar la quarta cursa rural de Tora, amb la participació de 150 atletes inscrits, entre ells estaven un bon número d’atletes dels Fondistes del Solsonès; Sancho Ayala, Silvia Leal, Xavi Farre, Meritxell Rodriguez, Sergi Brau, Karina Fernandez i Marc Tomé.
A les 10 h. es va donar la sortida, i Otmani Ben Amar, des de l’inici va imposar un fort ritme, que ningú no va poguer seguir i amb un temps de 33’35 minuts va entrar guanyador de la cursa.
Sancho Ayala va anar molt còmode, al seu ritme i amb 34’42 minuts va entra en segon lloc.
Tercer va entar Javier Lòpez amb 36’00 minuts.
La categoria de dones, van entrar juntes la Silvia Leal i Alba Gallardo amb un temps de 42’30 minuts.
En tercera posició va entrar Carme Millan amb 43’25 minuts.
Malgrat l’esforç dels organitzadors i per un fallo informàtic no es van poguer agafar ni els temps ni les classificacions dels altres atletes.

Pròximes Curses
27 de març Cursa dels Bombers de Lleida 10 km.

4ra Mitja Marató del Maresme

Diumenge 20 de març a les 9’30 h. es va disputar a Calella, la 3ra Mitja Marató del Maresme , amb una participació de 1.500 inscrits, entre ells estaven l’Abderraman El Moratabi i Josep Alconchel, com representació dels Fondistes del Solsonès.
El recorregut era força pla, la sortida va ser a l’av de l’Hispanitat i l’arribada a la Plaça Catalunya,
La cursa va ser guanyada a l’esprint final per Samir Ait Bouychamane del Universitat País Vasc amb un temps de 1’06’11h. Segon va ser el també marroquí Otmane Btaimi del CE Montornes amb 1’6’12.
I tercer va entrar Just Sociats del CE Manresa amb 1’8’09h.
En la categoria de dones la guanyadora va ser Hasna Bahom amb un temps de 1’20’13h.
Segona va entrar la guanyadora de l’any passat Teresa Pulido amb un temps de 1’20’30h.
I tercera va entrar Mª Carmen Auñon amb 1’22’08h.

4ta Cursa de Muntanya de Manresa

Albert Moliner un nou podi a Manresa.

Diumenge 20 de març a les 10’00 h. es va donar la sortida a la 4ta cursa de muntanya de Manresa, amb una participació de més de 250 inscrits.
Una cursa força dura amb un recorregut de 17’100 km, amb sortida de l’estadi d’atletisme del Congost, pujada i baixada del pic Coll Baix i arribada de nou al Congost, amb un desnivell de 565 mts.(1.200 acumulats)
Amb la participació de l’Albert Moliner com representació dels Fondistes del Solsonès.
L’Albert va intentar seguir al grup capdavanter però no va tenir prou forces, i amb un temps de 1’22’36h va entrar el 9é lloc de la general i 3r de la seva categoria.
La cursa va ser guanyada per Josep Mª Pijuan de Blancafort amb un temps de 1’14’37h. Segon va ser Josep Barrufet de Callús amb 1’16’37 h.
I tercer va entrar el seu company d’equip Jordi Sanchez amb 1’18’15h,
En la categoria de dones la guanyadora va ser Nuria Picas amb un temps de 1’26’10h.
Segona va entrar Julia Pau amb un temps de 1’42’26h.
I tercera va entrar Viola JGyongy amb 1’44’26h.