dimarts, 4 d’abril del 2017

La Talaia 2017 (Cursa de Muntanya) .

David a la baixada de la Talaia
Diumenge   dia  2 d’abril  a les 10:00 hores   es va disputar una nova edició de la cursa de muntanya de la Talaia a Vilanova i la Geltrú, un circuit de 13 km i 430 metres de desnivell, pels bonics paratges entre Vilanova Park  i  La Talaia.
Amb sortida i arribada  al camping Vilanova Park.
A la cursa es van inscriure 350 atletes dels quals 329 van finalitzar la cursa,  entre ells estava David Alconchel que va participar amb l’equip “d’Atopeteam” de l’Inef de Lleida.

El guanyador va ser Manuel Torres amb un temps de 58:32 minuts.
El segon lloc va ser molt disputat  ja que tres atletes van arribar a l’últim km amb possibilitats, al final va ser per Pau Montane  company d’equip del David, amb un temps d’1 hora i 2 segons.  El tercer  va entrar Ismael Rodriguez a  3 segons,  i el quart Victor Peña ho va fer a 3 segons més.
David Alconchel, amb un temps d’1:12:14h, va entrar al lloc 40 de la general.

En categoria de dones,  la guanyadora va ser Vinyet Noguero   amb un temps d’1:08:35h.  Aitana Fernandez amb un temps d’1:12:42 minuts va entrar segona, i tercera amb 1:16:50h. Va ser Montserrat Elias.