dimecres, 2 de maig del 2012

2ª Cursa de l’ Obaga

Els fondistes del Solsonès i l’ Equip de curses i marxes, ocupen les places de podi

El diumenge 29 d’abril a Castellar de la Ribera, es va donar el tret de sortida a la 2a Cursa de l’Obaga. La cursa consta de dues distàncies, una de 12 km i una altra de 21, amb un total de 60 inscrits.

A les 9:30 es va donar la sortida als atletes de la cursa de 12 km amb una amplia participació d’atletes de Solsona i comarca. A la categoria masculina, Xavier Farré dels fondistes del Solsonès, va agafar la primera posició només començar i va entrar en primer lloc, el segon classificat va ser Gabriel Cogolludo  i en tercera posició va entrar    Paco Alonso.

En categoria femenina es va imposar  Marta Casafont   , la segona classificada va ser la Solsonina Alba Llorens  i en tercera posició Pilar Bonache dels fondistes del Solsonès.

A les 10:00 va començar la cursa de 21 km. En categoria masculina, un petit grup de tres corredors van començar a marcar el ritme de la cursa, fins que Sancho Ayala (fondistes del Solsonès) va imposar un gran ritme que va acabar de desmarcar-se i va entrar en solitari, polvoritzant el rècord de l’any passat. En segona posició va entrar Joan Valls (Andorra), i en tercera posició Albert Moliner ( Equip de curses i marxes).

En categoria femenina la guanyadora va ser Mavi Gil (Equip de curses i marxes), que va liderar la cursa des de els primers metres . En segona posició va entrar  Carme Aguilar i en tercera posició Imma González (Equip de curses i marxes).

Destacar que més del 60% de participants eren de la comarca del Solsonès, un indicador que ens permet veure la bona salut que té l’esport del running, tan sigui d’asfalt com de muntanya.

Felicitar a tots els atletes Solsonins per participar en una de les dues proves de la comarca i felicitar a l’organització de la cursa pel seu esforç. Per veure la classificació final de tots els corredors i temps, entreu a la pàgina: www.obaga.es .

Recordar que el diumenge 13 de Maig, es celebrarà la Cursa del Corriol a Solsona. Per inscripcions i informació: www.fondistesolsones.org.