dimecres, 25 de gener del 2012

Cursa Barri Sant Antoni de Barcelona



El Marcel i els nabots


Driss Lakaouja i Raquel Parrado, guanyen la cursa de Sant Antoni

El cap de setmana del 21-22 de gener es va celebrar la festa major del popular barri de Sant Antoni, de Barcelona.
Dissabte es van fer els tradicionals Tres Tombs de les carrosses tirades per cavalls i una triatló, i el diumenge es va córrer la 34a edició dels 10 km del barri de Sant Antoni. La primera cita de l'any del calendari atlètic de la ciutat comtal va reunir a 3600 esportistes amb ganes de tornar a córrer en competició.
Les places es van exhaurir deu dies abans de la cursa i es van haver de posar calaixos de sortida per temps, per l'increment de corredors que ha experimentat la cursa.Un temps suau, ideal per córrer, i un recorregut bastant ràpid (excepte els km del maleït Paral.lel en pujada) van acompanyar als runners a partir de les 9.30 del matí.
L'atleta dels Fondistes del Solsonès, Marcel Coromines Rierola, una mica curt de preparació, va fer el recorregut en un temps de 44.01 amb un ritme força constant durant tota la prova, i va entrar en el lloc 929 de la general, la cursa va ser guanyada per quart cop per Driss Lakahuaja de l'Agrupació Atl. Catalunya amb 29.54, segon va ser Nacho Caceres del F.C. Barcelona amb 30’04 minuts i tercer va entrar Otmani Btaimi amb 30’37 minuts.
I en dones la guanyadora va ser Raquel Parrado del Sant Boi amb 36.33, seguida de Carme Auñon i el tercer lloc va ser per Natalia Hugas amb 39’19.

Pròximes curses
29 de gener Mitja Marató de Terrassa
05 de febrer Mitja Marató de Granollers
12 de febrer Mitja Marató Gava-Castelldefels-Gava
12 de febrer cursa de Puigverd i Canicros 10 km.
19 de febrer cursa de Pineda 10 km
26 de febrer Mitja Marató de Barcelona


Més informació Ribera Esports i http://www.atletisme.com/
http://fondistesdelsolsones.blogspot.com/