diumenge, 23 de gener del 2011

XII MITJA MARATO DE TERRASSA


Diumenge 16 de gener, Terrassa va viure la seva festa d’atletisme, disputant la XIIna Mitja Marató de Terrassa, Dins d'aquesta dotzena edició es va disputà el Campionat de Catalunya Absolut i de Veterans, una de les proves mes importants de la Federació Catalana d'Atletisme.
El Club Fondistes del Solsonès va tenir la representació de Josep Alconchel.
La mitja de Terrassa es una de les més exigents i posa a prova la força dels atletes, alternant llargues pujades amb baixades pronunciades.
el seu recorregut es tot per el nucli urbà de la ciutat de Terrassa, els atletes es veuen obligats a fer molts canvis de ritme.
A les 10’00 h. es va donar la sortida als 2.500 atletes de la mitja marató i 800 de la cursa Santi Centelles de 5 km., amb una molt bona temperatura per la pràctica d’aquest esport.
La prova va ser guanyada per l’atleta del FCB Nacho Caceres amb un gran temps i rècord de la prova d’1 hora 3 minuts i 55 segons.
Segon, (un altre any) va entrar Rafael Iglesias amb un temps d’1’4’34 h.
I tercer lloc(3 anys seguits)va entrar Jaume Leiva amb un temps 1’5’39 h.
Josep Alconchel va entrar el 990 de la general amb un temps d’1’39’50 h.
La classificació de dones va ser guanyada per Meritxell Calduch amb un temps d’1 hora 15 minuts i 54 segons, seguida de Mª Carmen Auñon amb un temps de 1’21’26 h. I tercera va entrar Inna Lebedieva amb un temps de 1’22’17 h.
L’últim atleta va fer un temps de 2’25 h.

Pròximes curses
23 de gener Cursa de l’Oli
23 de gener Cursa de Sant Antoni
30 de gener Mitja Marató de Barcelona
Més informació Ribera Esports, http://www.atletisme.com/ i http://www.fondistesolsones.org/