dimarts, 27 d’abril del 2010

XVII MITJA MARATO DE BALÀFIA -LLEIDA

Sancho Ayala, primer nacional a la Mitja de Lleida.

Diumenge dia 25 d’abril de 2010 es va disputar la XVII Mitja Marató de Lleida, es va correr conjuntament amb la cursa popular de 7’5 km., amb la participació de Sancho Ayala i Josep Alconchel a la mitja marató i a la cursa popular respectivament, en representació dels Fondistes del Solsonès.
Amb un dia molt calorós, i un recorregut gens fàcil per les marques.
A les 10’00 h. es va donar la sortida als més de 670 participants en les dos curses(360 a la mitja i 300 a la cursa popular).
Sancho Ayala va sortir al cap davant, però des la sortida ja es va formar un trio compost per els estrangers que no van donar cap opció als nacionals.
Sancho Ayala portava el pes del segon grup, i poc a poc els va anant deixant al darrera, entrant a la meta el 4art de la general, primer nacional i primer de la seva categoria, amb un temps de 1 hora 16 minuts i 24 segons.
La cursa va ser guanyada per Elhoussine Essemaoli amb un temps d’1 hora 10 minuts i 21 segons.
El segon lloc amb un temps d’1 hora 10 minuts i 31 segons va ser el portuguès Manuel Fernandes Pita i en tercer lloc va entrar Mustapha Elkhouyaaoli, amb un temps d’1 hora 15 minuts i 58 segons.
La classificació de dones va ser guanyada per Cerecela Pasa amb un temps d’1 hora i 23 minuts i 21 segons.
La segona va ser Angela Castelló amb un temps d’1 hora i 34 minuts i 53 segons, i tercera va ser Eva Lòpez amb un temps d’1 hora i 36 minuts i 48 segons.
En la cursa dels 7’5 km . Josep Alconchel va entrar el 9e de la general amb un temps de 31’42 minuts.
La cursa va ser guanyada per Juan Luis Perez , i per Eva Ribalta en categoria de dones.