dimarts, 21 de desembre del 2010

XXII CIUTAT DE VILANOVA(Vilanova i la Geltrú)

Diumenge dia 19 de desembre de 2010 es va disputar la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, amb més de 1.200 atletes inscrits, entre ells es trobaven els germans Eduard i Aaron Bosch dels Fondistes del Solsonès.
A les 10 h. es va donar la sortida d’aquesta nova edició. El recorregut era força pla, menys uns quants repetjons i girs de 180 graus que trencaven el ritme.
L’Aaron i l’Eduard van fer tota la cursa junts, entrant als llocs 293 i 294 de la general fent un temps de d’1 hora 32 minuts i 58 segons.
La prova va ser guanyada per l’atleta manresà Sergi Rodriguez amb un temps d’una hora 11 minuts i 13 segons, en segon lloc va entrar Dani Serra amb un temps d’una hora i 11 minuts i 18 segons, i en tercer lloc va arribar Jaume Domingo amb un temps d’una hora 11 minuts 25 segons.
En dones la guanyadora va ser la manresana Txell Calduch amb un temps d’ 1’21’49 hora. .
En segon lloc va entrar Isabet Olivan amb un temps d’1’23’51 hora.
I en tercer lloc va entrar Mª Carme Paredes amb un temps d’1’28’13 hora.