dimarts, 1 de desembre del 2009

86a Cursa Jean Bouin a Barcelona

En un matí perfecte per corre per la fresca que feia,a les 9h del matí es va donar la sortida al peu de les fonts de Montjuich a la cursa Open de 10kms amb la participació de més de 6.000 corredors,estan representats els Fondistes del Solsonès pel corredor Jaume Creus que amb un temps de 49:40mi. es va situar a la posició 3.055.
El primer corredor masculí en creuar la meta va ser el igualadí Roger Roca amb un temps de 31:31mi,2on el Ivan Línia i el 3er Ignacio Avila.
En dones la 1a va ser la Encarna Núñez amb un temps de 36:10mi,2a Mª Carmen Auñon i la 3a Angelica Esparza.
També hi va haver curses masculines i femenines en categories cadets i infantils i també de paraolimpics.
La darrera cursa va ser la de corredors internacionals sent els tres primers homes en aquest ordre,1er Kiprono Menjo de Kenya,2on Pol Guillen de F.C.Barcelona i 3er Driss Lakhoaja de AA Catalunya-Marroc.
En dones la 1a Natalia Rodriguez,2a Marta Dominguez i 3a Marisa Casanueva.