dimecres, 4 de desembre del 2013

Va Duatló de muntanya del Solsonés

                                                          David Pijoan 1r jove

Va Duatló de muntanya del Solsonés

 El passat diumenge Marc Solà (C.N. Reus Ploms) i Teresa Pons (Distance La Salle ), es van proclamar guanyadors absoluts de la cinquena edició del duatló de muntanya del Solsonès, en un matí fred (-1ºC) el qual no va ser impediment per tal que 134 atletes prenguessin la sortida, repetin el nombre d'inscrits de l'anterior edició.
El circuit com cada any era pels voltants del Pantà de Sant Ponç,iniciant 6 kms de trail amb fortes pujades i baixades,24 kms. de bici BTT i després de l’ultima transició,acabant amb 4 kms. més de trail els quals castiguen molt les cames després de la bici.
Representant al Fondistes del Solsonés i unic participant local hi va participar per primera vegada en una duatló el David Pijoan,que realitzant un temps total de 2:23:06h. va aconseguir la 3ª categoria Junior i també 3er classificat per duatletes de 17 a 19 anys.
 Per equips,nova victòria del C.T.Lluçanes , que el situa com a primer club masculí destacat dins la lliga i la tercera victòria del C.N. Prat-Triatló en noies que també les situa en primera posició.