diumenge, 13 de desembre del 2009

XXI CIUTAT DE VILANOVA(Vilanova i la Geltrú

Diumenge dia 13 de desembre de 2009 es va disputar la Mitja Marató Ciutat de Vilanova, amb més de 1.400 atletes inscrits, entre ells es trobaven un grup d’atletes dels Fondistes del Solsonès; Eduard Bosch, Lluís Villaró, Toni Marin, Josep Alconchel, Marc Mitjavila i Jordi Freixa.
A les 10 h. es va donar la sortida d’aquesta edició. El recorregut era força pla, menys uns quants repetjons i girs de 180 graus que trencaven el ritme als corredors.
A destacar el Fred i pluja que es van trobar els atletes durant tot el recorregut, a estones el fred i la pluja eren tan intens que feien mal les cames.

Eduard Bosch va entrar al lloc 98 de la general amb un temps d’una hora i 24 minuts.
Lluís Villaró va entrar el 186 de la general amb un temps d’una hora i 28 minuts.
Toni Marin va entrar al lloc 292 de la general amb un temps d’una hora i 32 minuts.
Josep Alconchel va entrar el 534 de la general amb un temps d’una hora i 38 minuts.
Marc Mitjavila va entrar el 748 de la general amb un temps d’una hora i 44 minuts.
I Joan Freixa va entrar el 1148 de la general amb un temps de 2 hores i 6 minuts.

La prova va ser guanyada per l’atleta manresà Xavier Torrades amb un temps d’una hora 10 minuts i 17 segons, en segon lloc va entrar Abdeslam Ouahabi amb un temps d’una hora i 10 minuts i 59 segons, i en tercer lloc va arribar el també manresà Joan Capdevila amb un temps d’una hora 11 minuts i 30 segons.
En dones la guanyadora va ser Mª Vinyet Noguero amb un temps d’ 1’27’16 hora. .
En segon lloc va entrar Elisabet Dalmau amb un temps d’1’28’51 hora.
I en tercer lloc va entrar Mª Carme Paredes amb un temps d’1’29’50 hora.
L’últim corredor va entrar amb un temps de 2’23 h.

Pròximes curses
20 de desembre, Pujada a la Seu Vella a Lleida
26 de desembre, La cursa de l’Indiot a Mollerussa
31 de desembre, Cursa dels Nassos a Barcelona.

LLIGA D’INTERCLUBS

Sancho Ayala 1r a la lliga d’Interclubs.
Josep Alconchel 3r de la Categoria

Dissabte 12 de desembre a Pons, es va fer el lliurament dels premis als millors atletes de la lliga d’Interclubs 2009 de Lleida, que a pleguen tots els atletes de la majoria de clubs d’atletisme de Lleida.
Aquesta lliga està formada per la majoria de les curses que es fan a la nostra terra, (entre elles la cursa del Corriol de Solsona,) es sumen les 8 millors puntuacions fetes durant l’any.
La lliga d’interclubs comença al desembre amb la Pujada a la Seu Vella de Lleida i termina al novembre amb la cursa de Vilanova de la Barca.

En la classificació general masculina el primer lloc va ser per Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès, el segon lloc per Josep Jove, dels Fondistes de Pons, i tercer lloc per Steven Sharp dels Xafatolls de Mollerussa.
Josep Alconchel dels Fondistes del Solsonès va quedar en tercer lloc de la seva categoria, darrera dels germans Josep Mª i Joan Morlans del club Atlètic Borges

A la categoria general femenina el primer lloc va ser per Carme Millan del club Maratonians del Segre de Balaguer, segona ha estat Marta Tarres del club Atlètic Borges i tercera Carmen Barros del Sicoris Club de Lleida

Sancho Ayala i Josep Alconchel tancaran l’any amb la cursa dels Nassos el 31 de desembre a Barcelona, en que Sancho Ayala pot terminar l’any com un dels millors de Catalunya, a la lliga de Championchip.