dilluns, 2 de juliol del 2018

CAMPIONAT D’ESPANYA MASTERS

Sancho Ayala encapçalant la cursa                 Miguel Encina,Sancho Ayala i Rafael Ordod

Sancho Ayala, es torna a proclamar  campió d’Espanya de  5.000 km/pista.

Divendres 29 de  juny de 2018, es van  celebrar els Campionats d’Espanya Masters(pista) l'aire lliure, individual i proves combinades  a l’Estadi Municipal  de Vitoria-Gasteiz (País Basc)
Els campionats es van  realitzar  a doble jornada, començant la matinal a partir de les 9,30 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores.
El Campionat d’Espanya també pot servir com a preparació dels Campionats del Mon que tindran lloc a Màlaga del 4  al 16 de setembre.
L’atleta solsoní  Sancho Ayala va participar  a la prova de 5.000 mts, M50  que va tenir lloc a les 20:30h.
Sancho Ayala, va començar la cursa  tibant del gran grup juntament amb l’atleta de casa Miguel Angel Encina, però al partir del primer km. , Sancho Ayala va canviar de ritme i va marxar tot sol, entrant novament com campió d’Espanya, amb un temps de 16:12 minuts
Segon va entrar Miguel Angel Encina  que va pagar l’esforç de seguir a l’atleta solsoní, amb el mateix que el tercer classificat,  Rafael Ordod de (Madrid) tots dos amb un temps de 16:45 minuts.