dilluns, 19 de febrer del 2018

30 na Mitja Marató i 11a cursa 10 km de Balaguer

Josep Alconchel                                   Sancho Ayala                       Roger Closa

EL JAAFARI I CAROLINA SÁNCHEZ S’IMPOSEN A LA MITJA MARATÓ DE BALAGUER, PROVA INAUGURAL DEL CIRCUIT MITGES DE PONENT 2018

Aquest diumenge 18 de febrer de 2018, uns 800 corredors han participat a la 30na  Mitja Marató i la  10na edició dels 10 km de Balaguer,   sobre els recorreguts, cal destacar que eren trajectes 100% sobre asfalt. En el cas de la Mitja, amb un recorregut de Balaguer a Sant Llorenç de Montgai i tornada; en el de la cursa de 10 kilòmetres, amb un trajecte Balaguer-Gerb-Balaguer.
La sortida  va ser conjunta per les dos proves, a les 10:30h.
Els  Fondistes del Solsonès van ser representats per,   Sancho Ayala a la mitja marató, i als 10kms ho van fer;  Roger Closa i Josep Alconchel.

A la mitja marató el marroquí Abderrahim El Jaafari ,  sabedor que ningú li podia fer ombra, es va deixar portar a ritme del primer grup fins el km 10, a partir d’aquí va marxar tot sol fins a meta, i va entrar guanyador amb un temps de 1:09:00h,  molt lluny del rècord de la prova que te ell mateix amb(1:4:00h), segon va entrar l’atleta del Medilast Lleida, Noureddine El Hachoumi  amb un temps de 1:12:16h, i tercer  va entrar l’Antoni Carulla del Runners Balaguer, amb un temps de 1:12:41h.
Sancho Ayala   que encapçalava el grup del darrera va entrar al lloc 6 de la general i primer de la seva categoria, amb un temps de 1:14:05h.
En dones la guanyadora va ser Carolina Sanchez amb un temps de 1:29:07h
Segona va entrar Imma Parrilla amb un temps de 1:30:57h, i tercera va entrar Esther Farre amb 1:31:39h.

Els 10 kms van repetir els guanyadors de l’any passat (homes i dones),  Jose Luis Blanco  i  Noemi Aumedes, amb un temps de 34:30minuts i 42:08minuts respectivament.
Roger Closa va entrar al lloc 19 de la general amb un temps de 42:16 minuts.
I Josep Alconchel amb un temps de 51:47 minuts va entrar al lloc 53 de la general.