Campionat del Mon Master a l’aire lliure -Malaga

Sancho Ayala, Miguel Molero i Agustin Molina
Sancho Ayala durant la cursa
                                                    Alemanya, Espanya i Englaterra

Sancho Ayala,  ha tornat dels Campionats del Mon  d’atletisme-Master amb 2 medalles.

Durant els dies 4 i 16 de setembre, es van disputar a la ciutat de Malaga els Campionats del Mon  d’Atletisme Master.
El solsoní Sancho Ayala a la categoria M50, va participar dimecres dia 5 a les 13:30h  a la prova de cros de 8 km. Sancho Ayala com sempre va anar de menys a més,  fins a mitja cursa anava en la 5na posició, poc a poc va anant remuntant atletes fins arribar  a superar al que anava 2on, lloc que no va deixar fins la meta.
L’atleta alemany Miguel Molero Eschwein no va tenir gaires problemes per proclamar.se campió del Mon M50, ja que des d’els primers metres es va posar primer fins que va entrar a meta, amb  un temps de 25:42 minuts,
Sancho Ayala va tenir més problemes, ja que va tenir que lluitar des del primer quilòmetre fins al final, amb un final d’infart. Sancho Ayala va entrar subcampió del Mon amb un temps de 26:52 minuts. Tants sol 2 segons menys que el 3r el també espanyol Agustin Molina amb 26:54 minuts i 3 sobre el kenyata Paul Yego amb 26:55.
Sancho Ayala, també en aquesta prova, es va penjar la medalla d’or per equips.

Diumenge a les 9:00h Sancho Ayala va participar a la prova de 10 km,  en la qual va quedar classificat al 10e lloc amb un temps de 34:44 minuts.
El guanyador va tornar a ser l’atleta d’Alemanya Miguel Molero Eschwein, amb un temps  32:36 minuts, segon va ser l’atleta d’Holanda Edo Baart 33:37 minuts i tercer va entrar el portuguès Joaquim Figuereido amb 33:42 minuts.