dilluns, 19 d’abril del 2010

12na Cursa dels Bombers -2010

Sancho Ayala creua la meta a la posició 52 de la general.

Diumenge dia 18 d’abril a les 10 del matí es va donar la sortida a la popular cursa dels Bombers 2010, amb una participació record de 18.500 atletes inscrits, dels quals uns 15.123 van passar la línia de meta abans de tancar-la.
Els Fondistes del Solsonès-Prosetel van ser representats per una bona colla, que van fer els respectius temps i llocs;
En categoria d’homes cal destacar a Sancho Ayala que va fer molt bon temps.
Mery Martin 1’05’26 14.040

FELICITATS A TOTS, sobre tot a l’Eduard, Lluís i David ja que van aconseguir fer marques personals als 10 km.

La cursa va ser guanyada per segon any consecutiu per Kiprono Menjo amb 27’04 minuts, en segon lloc va entrar Carlos Castillejos amb un temps de 28’31 minuts i tercer va ser Chema Martinez amb 28’54
La categoria de dones va ser guanyada per Jessica Augusto amb un temps de 32’08 minuts, seguida de Nuria Fernadez amb 33’03 minuts i tercera va entrar Marta Dominguez amb 33’42 minuts.

IV CURSA DE MUNTANYA DE SANAÜJA

Albert Moliner, Sara Vila i Meritxell Rodríguez, aconsegueixen podis a Sanaüja

Diumenge 18 d’abril, es va celebrar la quarta cursa de muntanya de l’alta Segarra a Sanaüja.
Un recorregut molt dur, molt tècnic i força entretingut.
La cursa constava de 24 km , amb un desnivell tan positiu com negatiu de 1200 metres, van participar uns 200 atletes entre ells els representants Solsonins; Albert Moliner, Sara Vila i Merixell Rodriguez.
L’Albert Moliner
, va entrar al lloc 11 de la general i 3r de la seva categoria amb un temps de 2’26’06h.
La cursa va ser guanyada per Sergi Rodriguez amb 2’10’38 h seguit de Manu Sanchez amb 2’14’37 h. i tercer va entrar Pere Aurell amb 2’15’10 h.
En categoria de dones la guanyadora va ser Ester Hernandez amb un temps de 2’44’33h , segona va ser Sara Vila amb 2’49’45 h. I la tercera classificada va ser Lucia Caballero amb un temps de 3’05’39 h..
Meritxell Rodríguez va entrar 3r de la categoria amb un temps de 3’4404 h.

CURSA GIRONELLA-CASSERRES-GIRONELLA

Albert Moliner 3r a Gironella

Diumenge 11 d’abril a les 10 h. es va donar la sortida a la cursa popular de Gironella-Casserres-Gironella, amb un recorregut de 17 kms.
El Club Fondistes del Solsonès va ser representat per l’Albert Moliner.
L’Albert Moliner sempre va anar al cap de la cursa juntament amb Ramon Noguera i David Clavel
En David Clavel Matamala del Natació Manresa, va entrar guanyador amb un temps de 1 hora i 37 segons. Segon va ser Ramon Noguera de l’Andorra amb un temps d’1 hora 2 minuts i 10 segons, i seguidament va entra l’Albert Moliner dels Fondistes del Solsonès en tercer lloc, amb un temps d’1 hora 2 minuts i 17 segons.
En categoria de dones la guanyadora va ser Mireia Comella del Puigcerda amb 1 hora 14 minuts i 27 segons, segona va ser Lola Brabau de l’UEC Anoia amb 1 hora 18 minuts i 48 segons i en tercer lloc va entrar Silvia Soler del Mountain Runners amb 1 hora 19 minuts i 43 segons.