Eva Hernandez, Nuria Puig i  Toni Hermoso
                                                        Sancho Ayala entrant a meta
                                              Nuria Puig entrant a meta
Sancho Ayala   i Nuria Puig  s’imposen a la  9na  cursa  Corriol de Sol.sona.

Diumenge  dia 3 de maig de 2015 a les 10 hores es   va donar la sortida  a la 9na  cursa  Corriol de Solsona, amb   132 participants inscrits,  dels quals uns 50 eren corredors de la nostra Comarca,   han finalitzat la cursa 122 atletes.
La cursa  descorre  per camins del vinyet , bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10’300 km.
Sancho Ayala,  va sortir  molt fort  ja que al costat tenia  companys que es coneixen molt bé( Sergi Brau, David Clavel...),  ja als primers km de pujada va aconseguir uns segons de ventatja,  i  que a la baixada i al pla va anant augmentant.
Sancho Ayala dels Fondistes del Solsonès,  es va presentar tot sol a la línia de meta,  aconseguint   per sisena vegada consecutiva el trionf  de la cursa  de casa, amb un temps   de  37:09 minuts.
El segon lloc va ser mol disputat entre Sergi Brau i David Clavel, al final  va aconseguir el segon lloc    Sergi Brau , també dels Fondestes del Solsonès amb un temps de  39:02: minuts. I un segon desprès  va entrar David Clavel  del  JAB Berga amb un temps de 39:03 minuts

En categoria de dones la manresana Nuria Puig no va tenir cap problema per aconseguir el triomf,  amb  un temps de 46:49 minuts.
Segona va entrar l’atleta de Balaguer Toni Hermoso dels maratonians del Segre, amb un temps de  48:52 minuts.
I tercera va entrar la atleta del C.E Gissonenc Eva Hernandez amb 49:50 minuts.
L’últim atleta ha fet un temps de 1:13 h.

També es van fer   la cursa de nens no competitiva,  entre 5 i 11 anys, que s’ho van passar molt bé.