dimarts, 27 de setembre del 2016

IVCursa de la Vaca, (Vallfogona de Balaguer) 2016

Francesc Jove,  Sancho Ayala i Xavier Sauquillo

Sancho Ayala,  s’imposa a la cursa de la vaca.

Diumenge   dia  25 de setembre  de 2016 a les 10:00 hores   es va disputar  la 4ta  edició de la cursa de la Vaca de 10 km, a Vallfogona de Balaguer, una cursa sobre terra  i força plana.
La sortida va ser conjunta amb la cursa de la Vedella de 5 km., més de 500 inscrits entre les dos proves, en aquestes curses  hi ha dos categories (homes i dones).
El representant club  Fondistes del Solsonès va ser  Sancho Ayala.
Sancho Ayala sortia com un dels principals favorits, ja que tenia  el millor temps en 10 km de tots els participants, i ha estat el guanyador en les dos últimes edicions.
Des de la sortida  Sancho Ayala  va agafar el pes de la cursa, fins el km 2 anaven un grupet de 5 corredors, a partir d’aquí  Sancho Ayala va incrementar el ritme i es va anant  marxant progressivament tot sol fins a meta i amb un temps de 34:36  minuts va entrar guanyador per tercer cop a Vallfogona.
Segon va entrar Francesc Jove   del Tea m Blue Motors amb un temps de 35:25 minuts i tercer va entrar Xavier Sahuqyuillo  del CA Borges  amb 35:32 minuts.
En categoria de dones,  la guanyadora va ser Eva Ribalta  dels Xafatolls de Mollerussa, amb un temps de 39:43 minuts, segona va entrar Esther Farre dels Fondistes Cervera  amb un temps de 44:05. I tercera amb un temps de 45:46 minuts va ser Montse Magallon de l’Inef Lleida.
L’últim atleta ho va fer amb  1 hora i 16 minuts.