VIII Cursa dels Templers

grup dels fondistes participants.
                                                        Sancho al podi
                                             Pilar Bonache torna a repetir podi als Templers

Sancho Ayala creua la meta en la 2na  posició  -   Pilar Bonache 2na de categoria.

Diumenge  15 de juny a les  9’00 h. es va donar la sortida a la vuitena  edició de la cursa dels Templers a Lleida.  El recorregut  era el següent; sortida del Castell dels Templers i fins el km. 5 el circuit  molt ràpid, desprès es començava a pujar progressivament, per terminar en 500 metres molt durs  fins tornar a pujar al  castell de Gardeny.
Els Fondistes del Solsonès  van ser presents per un grup d’atletes, encapçalats per   Sancho Ayala, Jaume Creus, Josep Alconchel, Fabian Navarro i Pilar Bonache.
Des de la sortida es va formar un trio d’atletes  que van marxar  de tot el grup, Ivan Espilez, Sancho Ayala i Ricard Pastó,  fins el km 7 anavent  tots tres junts, a partir d’aquí l’atleta del EKK,  Ivan Espilez  va augmentar el ritme  i  va marxar tot sol fins a meta i amb un temps de 32:18 minuts va entrar guanyador de la cursa dels Templers 2014.
Segon va entrar l’atleta dels Fondistes del Solsonès Sancho Ayala amb un temps de 32:28 minutse
I en tercera posició ho va fer l’atleta dels Xafatolls  Ricard Pastó   amb un temps de 33’07 minuts
Jaume Creus va entrar al lloc 383 de la general amb un temps de 48:00 minuts.
Josep Alconchel va fer un temps de 48:47 minuts i va entrar al lloc  417 de la general.
Fabian Navarro va entrar al lloc 463 de la general  amb un temps de  50:03 minuts..
I Pilar Bonache  amb un temps de 1:00h va entrar al lloc  843 de la general, i 2na de la seva categoria.
La categoria de dones va ser guanyada per  l’atleta del EKKE  Raquel Marques  amb un temps de 40:49  minuts. Segona va ser Luz Moreno del Corre i Vola,  amb un temps de 41:33 minuts i tercera va entrar l’atleta del Team Balafia  Txell Posino  amb un temps de 41:40 minuts.
Van creuar la meta 925 atletes, l’últim atleta ho va fer amb un temps d’1 hora i 17 minuts.