XIX campionat de Migfons d’Andorra 10km.

Sancho Ayala entrant a meta
                                                       Sancho al primer grao del podi
XIX campionat de Migfons d’Andorra   10km.

Sancho Ayala, es corona al principat d’Andorra

Diumenge 08 de juliol a les 10 h.    es va disputar  el 19é  campionat de migfons d’Andorrà, amb  sortida i arribada a l’estadi Comunal, un circuit amb constants  pujades i baixades, amb dos últims quilòmetres en pujada i dos voltes a la pista d’atletisme del Comunal.
Amb la participació de  més de 250 atletes,  entre ells estaven els corredors del Club Fondistes del Solsonès; Sancho Ayala,  i Josep Alconchel
Sancho Ayala , sortia  com uns dels  favorits  al triomf final,  per dos coses per que tenia  les millors marques d’aquest any i per que tenia ganes de guanyar aquesta cursa ja que Andorra ha estat unes de les proves  que s’han resistit.
Des del primer km Sancho Ayala va imposar un ritme fort , els 3 primers km a 3’10(pujant)   es va quedar tot  sol al cap davant,  la resta de la cursa va anar a controlar i guardar forces per la recta final.
Sancho Ayala va entrar a l’estadi Comunal tot sol, somrient i gaudint de la volta d’honor al campió,  va passar la meta amb un temps de 34’03 minuts aconseguint  la seva millor marca en aquesta cursa i uns dels seus triomfs amb més renom, ja que la gran majoria dels guanyadors d’aquesta cursa han estat estrangers,(kenyates, marroquins, portuguesos..)Sancho Ayala  ha tingut l’honor de ser el primer català i espanyol d’ afegir  el seu nom  a la llista dels campions del principat d’Andorra en aquesta prova.
Segon va entrar Alexandre Tassies amb un temps de 34’53 minuts. I tercer va ser Jaume Farre amb 35’05 minuts.
Josep Alconchel va fer un temps de 46’08 minuts entrant al lloc 73  de la general.
En categoria de dones la guanyadora va ser Yolanda Castillejos  amb 39’36 minuts, seguida de  Yolanda Riera   amb un temps de 41’24 minuts i tercera va entrar Esther Montosa  amb 43’07 minuts.
L’últim atleta en passar la línia de meta va fer un temps de  1:24 h.

Curses a Lleida
Juliol
15 - IX Triatló El Pont de Suert (Natació 1,5km-ciclisme 40km-cursa a peu 10km) - web
21 - XII Cursa de muntanya d'Ossera - web CIRCUIT FER
21 - II Camí a les Trinxeres, La Pobla de Segur - web Lliga Pallaresa curses de muntanya