dimarts, 15 de març del 2011

XIa Cursa de Fons d’Almacelles


Marc Aranda, Sancho Ayala i Josep Alconchel

Marc, 1r categoria

Sancho Ayala al podi

Sancho Ayala, guanyador de la XIa Cursa de Fons d’Almacelles

Diumenge 13 de març a les 10’00 h. es va donar la sortida a la 11na cursa de fons d’Almacelles.
Una cursa mixta(terra i asfalt) força dura, amb continus girs, pujades i baixades, però excel·lent temperatura per la pràctica d’aquest esport.
Amb la participació d’uns 200 atletes, entre ells estaven tres atletes dels fondistes del Solsonès; Sancho Ayala, Marc Aranda i Josep Alconchel.
Sancho Ayala es va situar al grup cap davanter, controlant la cursa, on es va tornar a trobar a Sergi Casas, que aquest cop va canviar d’estratègia, si a Balaguer en Sergi va a tacar als kms finals, aquest cop ho va fer de sortida, però el resultat ha tornat a ser el mateix, ( Sancho Ayala, ha sortit victoriós).
Primer Ramon Trullols(que es va quedar al km 3) i desprès Sergi Casas van tibar per despenjar al Sancho, però la resposta d’aquest va venir al km 5, quan començava una forta pujada i va deixar sense resposta al Sergi, que es va tornar a conformar amb el segon esgraó del podi.
A partir d’aquí el Sancho anava controlant sense desgastar més del compte, i amb un temps de 33’27 minuts s’ha emportat el tercer triomf de l’any(Borges, Balaguer i Almacelles).
Sergi Cases del Club Atletic Montblanc, va entrar segon amb un temps de 33’55 minuts i tercer ha estat, Alexandre Tàsies del C.E. Linyola, amb 34’16 minuts, i 6é amb 35’40 minuts ha entrat Ramon Trullols dels Xafatolls que va pagar l’esforç dels primers kms.
Marc Aranda, amb un temps de 38’30 minuts, ha entrat el 17 de la general i primer de la seva categoria
Josep Alconchel, amb un temps de 44’52 minuts ha entrat el 69 de la general i 5é de la seva categoria i s’ha quedat tan sols a 36 segons del podi.
En la categoria de dones la guanyadora, Mireia Sosa del Runnersworld de Tarragona, amb un temps de 39’09 minuts. Segona ha estat Carme Millan dels Maratonians del Segre, amb un temps de 41’38 minuts i tercera va entrar Angelina Miró del Medilast Lleida, amb 45’42 minuts.

Pròximes Curses
20 de març Mitja Marató del Maresme
20 de març Cursa Atletica Rural de Tora
27 de març Cursa dels Bombers de Lleida 10 km.
27 de març Mitja Marató de Montornes

Més informació,
http://www.atletisme.com/ i http://www.fondistesolsones.org/