dilluns, 9 de març del 2015

10 km Urbans de Berga 2015

Sancho Ayala,   segon  darrera de Blanco
Diumenge  dia 8 de març de 2015 a les 11’00 hores   es va disputar  els 10 km urbans de Berga, amb una participació de  150 atletes entrats a meta.
El club  Fondistes del Solsonès va ser representat per   Sancho Ayala .
Sancho Ayala sortia com el principal  favorit per quedar segon, ja que el primer lloc el tenia molt difícil d’aconseguir.

Des de la sortida  Sancho Ayala  va anar al darrera del gran favorit,  l’olímpic  Jose Luis Blanco , que s’ho va agafar amb tranquil·litat ja que sabia que ningú li podia fer perilla el triomf final.
Jose Luis Blanco va tornar a guanyar la cursa de 10 km de Berga amb un temps de 33:25 minuts, segon va entrar Sancho Ayala amb l’al·licient d’apropar-se a Blanco i la tranquil·litat que a prop no tenia ningú que li fes ombra, i amb un temps de 33:28 minuts va entrar a 3 segons del primer.
I en tercer lloc va entrar David Francome amb un temps de 34:32 minuts.

En categoria de dones,  la guanyadora va ser la gran favorita Inna Lebedieva amb un temps de 40:18 minuts.
Segona va entrar Carmen Auñon , amb un temps de 42:38 minuts.
I tercera va ser  Nuria Cascante    amb  un temps de 43:36 minuts.

L’últim atleta ho va fer amb  1 hora i 12minuts.

Pròximes Curses

27na Mitja Marató i 8na cursa 10 km de Balaguer

Els Fondistes abans de la sortida
                                               Sancho Ayala  segon classificat

Aquest diumenge 22 de febrer de 2015, uns 700 corredors han participat a la 28na  Mitja Marató i la  8na edició dels 10 km de Balaguer,  amb un circuit urbà de 10 km al que es va donar una o dos voltes, segons a la prova inscrita.
La sortida  va ser conjunta per les dos proves a les 10:45h.
Els  Fondistes del Solsonès van ser representats per,   Sancho Ayala a la mitja marató,  Josep Alconchel, Antonio i David Lupiañez   que ho va fer als 10 km.
A la mitja marató el marroquí Mohamed Farich va sortir a trencar-lo tot, i fins el km 3 anava davant de Jose Luis Blanco(que feia els 10 km) per darrera anava Ricard Pastor i una mica més endarrerit  Sancho Ayala   que encapçalava un grup de 6 atletes.
Al km 12 en Ricard Pastò va avançar a Farich i poc desprès, va fer el mateix Sancho Ayala que venia de deixar  al darrera als seus companys de grup.
Ricard Pastor va entrar guanyador de la mitja de Balaguer amb un temps de 1:11:06 minuts.
Segon va entrar Sancho Ayala  amb un temps de 1:12:03 h. i en tercer lloc va entrar Mohamed Farich  amb un  temps de 1:12:24h.
En dones la guanyadora va ser Angela Castelló amb un temps de 1:23:41h
Segona va entrar Raquel Marques amb un temps de 1:28:28h, i tercera va entrar Gemma Bonjorn amb 1:31:50h.
A la mitja marató van finalitzar 358 atletes, l’últim atleta va fer  un temps de 2:13h.

Els 10 kms van repetir els guanyadors de l’any passat (homes i dones),  Jose Luis Blanco  i  Mireia Sosa, amb un temps de 33:24minuts i 38:05minuts respectivament..
David Lupiañez va entrar al lloc 61 de la general amb un temps de 42:05 minuts.
Antonio Lupiañez va entrar al lloc 128 de la general amb un temps de 47:08 minuts.
I Josep Alconchel am,b un temps de 47:48minuts va entrar al lloc 136 de la general.
Als 10 km van finalitzar 324 atletes,  l’últim atleta va fer  un temps de 1:13h.