dilluns, 29 de desembre del 2014

4a Sant Silvestre Manresana

Josep Alconchel i Sancho Ayala abans de la sortida

                                    Sancho Ayala,  guanyador de la Sant Silvestre Manresana .

Diumenge  dia 28 de desembre, es va disputar la 4ta edició de la Sant Silvestre Manresana, un circuit  de 4 km al que es va donar dos voltes, el recorregut  ple de tobogans  (pujades i baixades) sobre un terreny  mixt (terra i asfalt).
El vent per tots els costats i el fred,   no va ser cap obstacle per que  uns 350 atletes s’aplegaren a la sortida, davant les portes del gimnàs Cube.
Amb la participació de Sancho  Ayala  i  Josep Alconchel   del Club Fondistes del Solsonès
A les 12:00 h es va donar la sortida a la cursa, Sancho Ayala es va situar amb el grup capdavanter tibat per Jordi Uró,  que a partir del km 4  es va quedar sol en companyia de Sancho Ayala, al km 6  el corredor solsoní va fer un canvi de ritme i va marxar tot sol  fins al final.
Sancho Ayala  va creuar la meta amb un temps de 26:52 minuts, seguit de Jordi Uró  del Jab Berga amb  un temps de 27:08 minuts, i en tercer lloc va arribar el seu company de club  David Clavel amb un temps de 27:45 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 133 de la general amb un temps de 39:07 minuts.

En dones la guanyadora va ser l’atleta Manresana  Carme Tort, amb  33:13 minuts, segona va ser Merce Segura, amb 34:45 minuts  i  tercera va entrar la cardonina  Monica Graciano amb 35:05 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 55 minuts.


Pròximes Curses 
31 de desembre Sant Silvestre de Lleida 10 km.
31 de desembre cursa dels Nassos, Barcelona 10 km.
31 de desembre Sant Silvestre de Berga 5 km
31 de desembre Sant Silvestre de Lleida  10 km


Més informació Ribera Esports ,www.atletisme.com i www.fondistesolsones.org