dimecres, 4 de desembre del 2013

1a Cursa Euroftiness

Club Fondistes del Solsonès-Prosetel

El diumenge 1 de desembre es va celebrar la 1a cursa Eurofitness, organitzada per aquesta cadena de gimnasos present a un bon grapat de barris barcelonins. Una nova cursa a la ciutat comtal, que es corre al voltant del complex esportiu de Can Dragó, a tocar de la Meridiana.
El recorregut de 5 quilòmetres, distància oficial certificada, es corria dues vegades pels competidors de la distància standard de 10 km per acabar donant la volta pel tartà de l'estadi de Can Dragó. Temperatura fresqueta en un recorregut molt ràpid, que tot i que de seguida enfilava un km de pujada, després planejava durant dos kms per acabar en una baixada progressiva d'un km i mig on els atletes volaven.
Uns 850 atletes van fer les dues voltes i poc més de 600 els cinc quilòmetres. Els Fondistes del Solsonès van estar representats per Marcel Coromines Rierola que va córrer el deu mil metres en 40.50 (marca personal), entrant en el lloc 146 de la general.
La cursa de 10 km la va guanyar Abderraman Ali Khamouch amb un temps de 30.05 en homes, i Anna Bretones Coronel amb 37.15 en dones.