dilluns, 26 de novembre del 2018

Mitja i 10km Ciutat de Tarragona

Josep Alconchel entrant a meta juntament amb un altre atleta.

JOSE MANUEL VEITO I MIREIA SOSA, REPETEIXENT TRIONF A LA MITJA CIUTAT DE TARRAGONA.,

Diumenge dia  25 de novembre, es va disputar la 27na  mitja marató i 10 km Ciutat de Tarragona,  amb una participació de  1017 atletes arribats  a la mitja i 823  a la cursa dels 10 km.
Aquest any s’ha canviat el recorregut, amb sortida i arribada a  l’Anella Mediterrània, un lloc amb mol espai obert, idoni per fer aquestes curses tant multitudinàries.
Josep Alconchel que va participar a la cursa de 10km,  va ser el representant del Club Fondistes del Solsonès.
A la mitja marató l’atleta gallec Jose Manuel Veito  va repetir triomf de l’any passat, l’atleta del Petroni amb un temps de 1:09:07h no va tenir cap problema per entrar guanyador a Tarragona.
Segon va entrar l’andorrà Xavi Garcia Insa amb un temps de 1:08:04h. I el tercer calaix del podi va ser per l’atleta Miguel Caballero del La Sportiva amb 1:12:44h.
Tercer va entrar amb un temps de 1:09:31h l’atleta del Lleida Josep Domenech.
En dones,  l’atleta del Xafatolls  Mireia Sosa amb un temps de 1:24:14h, no va tenir cap problema per adjudicar-se el triomf. Segona va entrar  Eva Morraja  del Running Saragossa, amb un temps de 1:28:57h. i tercera va entrar l’atleta tarragonina Cristina Polanco   amb 1:29:12h.
 L’últim atleta ho va fer amb 2:31h.

La cursa dels 10 km va ser guanyada per l’atleta Isaac Salvat   amb un temps de 34:05 minuts, i per Gisela Carrion  amb 26:22 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 259 de la general amb un temps de 49:10 minuts.
L’últim atleta ho va fer amb 1:30h