dilluns, 24 d’octubre del 2016

Campionat de Catalunya 10 km en ruta l

Sancho Ayala, Campió de Catalunya M-45 de 10 km  ruta.

Diumenge dia 13 d’octubre a Sabadell,  es va disputat   la 26na cursa  CN Sabadell  de 10 km, aquest any ha estat també els campionats  de Catalunya de 10 km en ruta de  totes les categories.
A les 10:00h es va donar la sortida a la prova reina del matí els 10km en ruta,  més de 700 atletes inscrits en aquesta prova, dels quals 707 van creuar la línia d’arribada.
La sortida  va ser a la Gran Via i l’arribada al C/ Balmes.
Des de la sortida els grans aspirants al títol es van posar al cap davant,  posant un fort ritme,  “per darrera una altra cursa”. Sancho Ayala no es va deixar portar pel fort ritme que van imposar, i com sempre va anar de menys a més, a la primera volta anava en la posició 20 de la general.
El guanyador de la cursa  i no campió de Catalunya va ser Ibrahim Chakir  atleta del FC Barcelona, amb un temps de 30:54 minuts.
Segon va entrar un segon desprès, l’atleta del Montornès  Mourad Mounim  amb 30:55 minuts i en tercer lloc va entrar l’atleta de l’Avinent Manresa  Davi Martinez amb un temps de 31:02 minuts.
Sancho Ayala amb un temps de 33:25 minuts va entrar al lloc 11 de la general,  i nou campió de Catalunya de M45.

En dones la guanyadora i nova campiona de Catalunya ha estat Laia Andreu del CA Granollers amb un temps de 35:17 minuts, segona ha estat Janeth Becerra  amb un temps de 37:11 minuts i tercera ha estat la  campiona de l’any passat,  l’atleta del AA Catalunya Miriam Ortiz  amb 37:56  minuts.
L’ultim atleta va fer un temps de 1:12h.