dimarts, 19 de febrer del 2019

Mitja Marató- 10 km i 5 km de Balaguer

Aquest diumenge 17 de febrer de 2019, uns 700 corredors han participat a la diada atlètica de Balaguer l(els atletes podien participar en la  Mitja Marató, els 10  o   5 Km de Balaguer. Un total de 700 atletes van ser els inscrits en les tres proves 400, 200 i 100 respectivament.
El Recorregut de la mitja era  el clàssic circuit de Balaguer - Gerb - Sant Llorenç de Mongai i tornar a  Balaguer.
Els participants dels 5 km, donaven la volta al km 3’5, els que participaven als 10 km. giraven al poblet de Gerb.
La mitja marató de Balaguer es la primera de la lliga de Mitges de Ponent que organitzen des de Tàrrega, Lleida, Mollerussa i Balaguer.

A les 10:30h es va donar la sortida  conjunta per les tres proves.
Els  Fondistes del Solsonès van ser representats per,   Roger Closa que va participar a la mitja marató, Josep Alconchel que ho va fer els 10 km i per Isidre Closa que va fer la prova dels 5 km.

A la mitja marató,  Xavi Tomasa  va tenir molt problemes per imposar-se al segon classificat Josep Domenech, amb 1:10:06h, i 1:10:13h. Els metres que va guanyar a la última pujada li va costar mantenir a la baixada.
Roger Closa per la seva part va entrar al lloc el 49 de la general amb un temps de 1:34:36h.

En dones la guanyadora va ser Katherine Chaplin que amb un temps de 1:26:50h. no va tenir cap problema per ser la guanyadora de la mitja 2019.

Als 10 kms els guanyadors van ser Ivan Espilez en homes i  Imma Parrilla  en dones, amb un temps de 33:08minuts i 40:29 minuts respectivament
Josep Alconchel va entrar al lloc 60 de la general amb un temps de 51:11 minuts.
.
Els 5 km els guanyadors van ser Xavier Badia i Monica Martinez amb 16:39 i 20:59 minuts respectivament.
Isidre Closa amb un temps de 26:30 minuts va entrar al lloc 49 de la general.