dimecres, 30 de març del 2011

18na Mitja Marató de Montornes.

En Josep i en David despres despres de terminar la mitja.

Diumenge dia 27 de març de 2011 a les 10 del matí es va donar la sortida a la 18 na mitja marató de Montornès i a la 4ta cursa de 5 km., amb una participació record, més de 4.500 atletes inscrits, (3280 a la mitja marató i 1.300 als 5 km.) els Fondistes del Solsonès van ser representats per , David i Josep Alconchel , tots dos van córrer la mitja Marató. En David es va estrenar en aquesta distància i Josep Alconchel va fer la seva 50na mitja marató homologada.

Els organitzadors van tornar a fer el recorregut de sempre, ja que les obres que van fer variar la cursa l’any passat, han finalitzat. El dia va començar molt pluviós i just quan es donava la sortida de la cursa va fer l’últim xàfec, el cel tapat i la temperatura 12º, ideal per córrer. La cursa va ser guanyada per Otmane Btaimi amb constant lluita des del començament al final amb Samir Ait , la cursa es va decidir en un emocionant esprint final, amb un temps d’1 hora 7 minuts i 34 segons el primer i 1 hora 7 minuts i 35 segons el segon. I tercer va ser Adria Garcia amb un temps d’1 hora 8 minuts i 35 segons. La categoria de dones va ser dominada des de la sortida per l’atleta de Manresa Txell Calduch que amb un temps d’1 hora 17 minuts i 36 segons no va tenir rival. La segona va ser Hasna Bahon amb 1 hora 20 minuts i 00 segons. I tercera va entrar Ainna Lebedieva amb un temps d’1 hora 24 minuts i 29 segons.

David Alconchel en la seva primera mitja marató, va fer un temps de 1’34’30 h, entrant al lloc 680 de la general, i 3r de la seva categoria(menors de 20 anys).

Josep Alconchel que va fer la seva 50na mitja marató, va entrar al lloc 1065 de la general amb un temps d’1’39’25h.

En la cursa de 5 km curta el guanyador va ser Antonio Gomez amb un temps de 19’08 minuts. En dones la guanyadora va ser Carmen Auñon amb un temps de 20’41 minuts. Molts atletes no van sortit a les classificacions, per que el sistema de xip que utilitza l’organització ha tornat a fallar. (dels 3.280 inscrits han sortit a les llistes 2.466 atletes).

1a Cursa de Muntanya de Cardona

Albert Moliner s’imposa a la 1a cursa de muntanya de Cardona. Silvia Leal entra segona. Diumenge dia 27 de març de 2011 a les 8 del matí es va donar la sortida a la 1a Cursa de muntanya de Cardona, organitzada per la Penya Barcelonista de Cardona. El primer guanyador d’aquests 17 km va ser el atleta dels Fondistes del Solsonès Albert Moliner, que amb un temps de 1’11’28h va creuar en solitari la meta. Segon va ser Manuel Ruiz amb un temps de 1’12’24h. I tercer va entrar Marc Tomé amb un temps de 1’14’40h. En categoria de dones el triomf va ser per Laia Andreu amb un temps de 1’18’39h. Segona va entrar Silvia Leal dels Fondistes del Solsonès amb 1’22’03h. I tercera va entrar Esther Armengou amb un temps de 1’31’07h.

1a Cursa Bombers de Lleida

l' Abderram i el Mohamed

Un altre podi per Marc Aranda.

Diumenge dia 27 de març de 2011 a les 10 del matí es va donar la sortida a la 1a Cursa dels Bombers de Lleida, un recorregut de 10 km molt plans, amb sortida i arribada als camps Elisis de Lleida.

Amb una participació de 1300 atletes inscrits, entre ells estaven; Marc Aranda, Abderraman El Morabiti i Mohamed Reda representants del club Fondistes del Solsonès.

La cursa va ser guanyada per Carlos Oriach amb un temps de 33’16 minuts, segon va entrar Ossi Petoniemi amb 33’30 minuts i tercer va ser Ricard Pastor amb 34’40 minuts.

Marc Aranda amb un temps de 37’51 va entrar al lloc 42 de la general i 1r de la seva categoria. L’Abderraman va entrar al lloc 82 de la general amb un temps de 39’25 minuts

I Mohamed Reda amb un temps de 44’41 minuts va entrar al lloc 353 de la general.

En dones la guanyadora va ser Meritxell Bonet amb un temps de 37’15 minuts, seguida de Mireia Sosa amb 37’49 minuts i tercera va ser Angela Castelló amb 38’17 minuts.