Mitja Marató de Granollers

Domini Kenya a la mitja de Granollers.
Javi Guerra i Irene Pelayo campions d’Espanya

Aquest diumenge  5 de febrer,  es va disputar una nova edició de la mitja i els  10 km de Granollers,  en la que van prendre part mes de  6.500 Inscrits a la mitja entre ells  Sancho Ayala  i 800 als 10 km,  en la que ho va fer Josep Alconchel .
La sortida dels 10 km va ser a les 9:30h,  i els guanyadors van ser Mikel Garcia amb un temps de 32:01 minuts i Maite Iñiguez amb 39:43 minuts.
Josep Alconchel amb un temps de 52:21 minuts va entrar al lloc 204 de la general.

A les 10:25h es va donar la sortida a la mitja marató de Granollers que aquest any també era el campionat  d’Espanya de mitja marató absolut i veterà.
La prova va ser dominada pels atletes de Kenia que van copar les tres primeres places del podi.
El guanyador va ser Matthem Kipkoech que va fer un temps de 1:01:30h.
Segon va ser Evans Karir amb un temps de 1:02:07h, que es va imposar en un llarg esprint final  a  Simon Chipot  que va entrar  tercer  amb 1:02:09.
El Campió d’Espanya va ser  el segoviano  Javi Guerra amb un temps de 1:02:13h
En dones la guanyadora i nova campiona d’Espanya  va ser Irene Pelayo amb un temps de 1::12:09h.   Segona va entrar  Elena Loyo amb un temps de 1:12:47h.
I tercera amb un temps d’1:13:26h va entrar Gemma Steel.
Sancho Ayala que va córrer amb  dècimes de febre, no va tenir opcions de revalidar el títol de campió d’Espanya M-45, i va entrar al lloc 183 de la general amb un temps d’1:17:53h