dimecres, 8 de desembre del 2010

13na MITJA MARATO “CIUTAT DE MARATÓ”

Diumenge dia 5 de desembre es va disputar la 13na Mitja Marató “Ciutat de Mataró”, amb la participació rècor de 2.200 inscrits a la línia de sortida dels quals 1.983 atletes van creuar la meta, entre els quals estaven dos dels atletes del Club Fondistes del Solsonés; Joan Freixa i Josep Alconchel.
Un recorregut força ràpid el que es van trobat els atletes a Mataró, , a part dels 2 últims km. que es feien en pujada.
La cursa va ser guanyada per Pol Guillen que va tenir una bonica lluita final amb Samir Ait, ja que a falta de 3 km anava primer Samir, amb una petita avantatja, però a l’últim km i mig en Pol va fer un canvi que el va permetre agafar i avançar al seu company de fuga, entrant guanyador amb un temps d’1’06’18 h. segon va ser en Samir Ait amb un temps d’1’06’57 h i tercer va entrar Roger Roca amb un temps d’1’07’27 h.
Josep Alconchel va arribar al lloc 752 de la general amb un temps d’1’36’46h.
Joan Freixa va fer un temps d’2’05’30h. entrant al llocs 1885 de la general.
En categoria de dones la guanyadora va ser Meritxell Calduch amb un temps d’1’16’18 h. seguida de Hasna Bahom amb un temps d’1’19’31 h. i tercera va entrar l’Encarna Nuñez amb un temps d’1’21’47 h..
L’últim atleta en creuar la meta ho va fer amb un temps de 2 hores i 25 minuts.