dimarts, 31 de maig del 2011

XII Cursa Delta Prat

Alconchel, Ayala i Bosch

Sancho Ayala 2on al Prat del Llobregat.
Diumenge dia 29 de maig de 2011 a les 9’00 hores es va disputar la XII Cursa Delta Prat, al Prat del Llobregat, la distància 10km. sobre un circuit de 5 km i força pla, al que es donava dos voltes.
Amb una participació d’uns 750 atletes inscrits, el club Fondistes del Solsonès va ser representat per Sancho Ayala , Aaron Bosch i Josep Alconchel.
Sancho Ayala per la marca que registrava sortia entre els favorits al pódi.
La cursa va ser dominada des d’el principi pel guanyador de les tres últimes edicions el corredor del Prat Sergio Enriquez, que no va tenir cap problema per marxar-se des de la sortida.
Oscar Rodríguez del Calella va sortir darrera del Sergio , Sancho Ayala va anar al seu ritme uns metres per darrera de l’Oscar, fins al km. 8 que el va alcança i superar.
Sergio Enriquez es va presentar tot sol a la meta amb un temps de 31’53 minuts.
Segon va entrar Sancho Ayala amb un temps de 32’48 minuts, la seva millor marca personal de sempre en la distància de 10 km.
I tercer va ser l’Oscar Rodriguez, amb 33’05 minuts.
L’Aaron Bosch amb un temps de 39’29 minuts va entrar al lloc 87 de la general..
I Josep Alconchel va entrar al lloc 228 de la general amb un temps de 43’32 minuts.
En categoria de dones la guanyadora va ser Anna Bretones que es va imposar amb un temps de 40’00 minuts.
Segona va entrar Yolanda Riera amb un temps de 40’11 minuts.
I Tercera va ser Marisol Soler amb un temps de 41’13 minuts.