dilluns, 28 de febrer del 2011

Mitja Marató i 10 km de Cambrils.

Sancho Ayala , 3r podi de l'any

Sancho Ayala i Lluís Villaró, entre els millors als 10 km. de Cambrils.

Diumenge 27 de febrer, es va disputar la 2na edició de la mitja i els 10 km de Cambrils, un circuit urbá força ràpid, el vent va ser el principal entrebanc per no fer els temps desitjats.
A prop de 2.000 atletes van prendre la sortida conjunta de les dos curses, que va tenir lloc a les 10 h. a l’Av dels Països Catalans de Cambrils.
Entre els participants estava el campió del Mon de marató a Gotebor, i un dels principals favorits Martin Fiz, i l’africà Pol Sie, que es disputaven la mitja marató, en els 10 km. estaven Mohassen El Hadad i Jordi Toda, entre altres, i els atletes dels Fondistes del Solsonès; Sancho Ayala , Lluís Villaró i Josep Alconchel.
Sancho Ayala
fins el km 8 va anar ben situat, darrera de Pol Sie, Martin Fiz i El Haddad, però una pujada del bassó esquerd li va fer perdre tota opció al triomf, i va tenir que fer un veritable esforç per no abandonar i creuar la meta, i amb un temps de 33’24 minuts va entrar el 5é de la general i 1r de la seva categoria.
Lluís Villaró; es un esplèndid mirall de superació, una altra vegada a fet marca personal als 10 km. i ja està al grup dels que en un moment o un altre s’emportarà el premi a casa, aquesta vegada ha deixat el seu tope en 35’13 minuts, sense vent estaríem parlant per sota dels 35 minuts, una marca a l’abast de poquets, i va aconseguir entrar al lloc 15 de la general, i 7 de la seva categoria.
Josep Alconchel, va anar a fer km/s desprès de la seva lesió, sense forçar i a gaudir del paisatge, i amb un temps de 47’02 minuts va entrar al lloc 211 de la general.
La cursa dels 10 km va ser guanyada per Mohassen El Hadad amb un temps de 32’40, segon va entrar Jordi Toda amb 33’06 minuts i 3r va ser Javier Jaimes amb 33’08 minuts,
En dones la guanyadora va ser Marta Galimany amb 37’03 minuts, seguida de Mireia Sosa amb 37’35 i tercera va entrar Susana Armengol amb 41’10 minuts.

La Mitja Marató va ser molt emocionant ja que fins els últims metres no es va decidir el guanyador, i el primer en creuar la meta va ser Pol Sie amb un temps de 1’09’35 h. , seguit de Martin Fiz amb 1’09’37 h. i en tercer lloc va entrar Eduardo Marin, amb 1’12’10 h.
En dones la guanyadora va ser Esther Valenzuela amb 1’26’07 h. segona va entrar Licia Anohi amb 1’28’32 h. i molt a prop va entrar la tercera Cristina Sole amb 1’28’36 h.
L’últim corredor en passar la meta els 10 km va fer un temps de 1’18 h.