dilluns, 23 de novembre del 2009

MARATÓ DE DONOSTI



El dia 29 de novembre es cel.lebrarà la famosa marató de Donostia, a Sant Sebastià, cinc atletes dels Fondistes del Solsonès estaran a la línia de sortida, Sancho Ayala, Josep Alconchel, Josep Lluís Alonso, Miquel Àngel i Joan Carles Montaner.
Després de més de tres mesos de dur entrenament tots tenen el mateix repte”passar per la línia de META” i amb el millor temps possible.

La marató és una cursa on s’ha d’estar molt ben preparat en dos punts; físic i mental per poder acabar-la, ja que en 42 km. i 180 mt. pot passar de tot. Una butllofa, una rebregada, un mal de panxa, un resfredat, un mal dia..., pot fer que tot el temps d’entrenament i de preparació acabin al Km. 10-20-35-40... Si s’ha d’abandonar “NO PASSA RES”, ja que continuar podria esdevenir una lesió més greu;ja vindrà una altra marató. Això Sí, l’experiència queda i en aquest cas pot valdre de molt per la propera.
Quan passes per sota de la pancarta de META estàs content, feliç, satisfet, però massa cansat per adonar-te del que has fet. Quan va passant el temps vas assimilant la gran fita que has assolit.


Des d’aquesta pàgina els desitgem molta sort.

sopar del club