dijous, 14 de juny del 2012

5é Cros de Callús

Fondistes del Solsonès - Prosetel

El passat dissabte 9 a la localitat bagenca de Callús es va celebrar el Vé Cross de Callús.Prova organitzada pel Centre Excursionista de Callús.

A les 6h. de la tarda van sortir 124 corredors,  dels quals n’hi havia dos representants dels Fondistes del Solsonès, Xavier Montraveta i Joan Freixa,  i dos més de   l’Equip de curses i marxes de muntanya del Centre Excursionista del Solsonés,Jordi Pujantell i Jaume Creus.
El recorregut de 10Kms era en un 85% per terra i en un 15% per asfalt i en la seva quasi primera meitat era força dur ja que enfilava per camins amb un desnivell de fins a 380 mts, donant pas a una baixada amb pendent bastant acusada i sinuosa seguint un corriol fins al primer avituallament líquid.
Continuava per camins més ràpids combinant entre pujades i baixades més suaus fins arribar a la meta situada a la zona poliesportiva de Callús.
Xavier montraveta  va entrar al lloc  75 de la general amb un temps de 52’18 minuts.
Joan Freixa va tenir que abandonar per problemes amb el seu genoll.

Jordi Pujantell va entrar al lloc 36 de la general amb un temps de 46:28 minuts .
I Jaume Creus va acabar en la posició 102 amb un temps de 1:00:10h.