VIII MEMORIAL RAMON BLANC (Vilanova de la Barca)

EL Sancho i  el Pepe
                                                    Sancho Ayala al cap damunt del podi

Sancho Ayala 3r a Vilanova de la Barca.

Diumenge 11 de novembre a Vilanova de la Barca,  es va disputar la 8na    Cursa  Memorial Ramon Blanch,  amb la participació de Sancho Ayala, i  Josep Alconchel  del Club Fondistes del Solsonès.
Un recorregut de 5 km força ràpid,  al qual es va donar dos voltes,  combinava asfalt i terra, que en diversos punts es va convertir en fang.

Amb una participació  de 150 atletes inscrits, dels quals 148 van creuar la línia de meta.
La particularitat d’aquesta cursa es que no hi ha podi general, els podis son per categories,  tant  en homes com en dones havia categoria 1 (fins 45 anys) categoria 2(mes de 45anys).

La sortida es va donar a les 10 h. i  ben aviat el podi ja va estar definit,  els tres del davant van marxar(Ridard Pastor, Jordi Garcia i Sancho Ayala) es van adjudicar els tres primers llocs.
Ricard Pastor del Xafatolls va entrar primer amb un temps de 33’14 minuts, segon va ser Jordi Garcia de l’AC77 amb 33'49 minuts.
Tercer i  1r de la seva categoria va entrar Sancho Ayala amb un temps de 33’54 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 57 de la general amb un temps de 46’20 minuts.

En dones la guanyadora va ser Rosamari Carulla de La Guineu, amb un temps de 40’53 minuts. Segona va entrar Toni Hermoso dels maratonians del Segre, amb 45’06 minuts. I   tercera va ser Karina Abatedoga amb  49’01minuts.
L’últim atleta ho va fer amb un temps de 1 hora i 03 minuts.

Proximes curses

18  de  novembre Mitja Marató de Ripoll.
18  de novembre volta a l’estany,  d’Ivars,   5 i 10 km
18  de novembre  Jean Bouin 10 km Barcelona.
18  de novembre La Navarclina 10 km  Navarcles.
25  de novembre  Mitja Marató de Tarragona
25  de novembre  Matagalls-Granollers 41 km Granollers
25  de novembre  Marató  i  10 km de Donosti (San Sebastián)

28na MARXA BERGA-SANTPEDOR

28na   MARXA   BERGA-SANTPEDOR

Diumenge  4  de novembre es va donar la sortida a la 20na edició   de la Berga-Santpedor, 1460 participants entre ciclistes i corredors.
Els ciclistes feien la distància de 58 km,  mentres els corredors van fer 52 km.
La sortida va ser des del pavelló de Berga i l’arribada a la plaça gran de Santpedor.
Els 52 km els van finalitzar  351 atletes.
El representant dels  Fondistes del Solsonès va ser; Jaume Creus, que va arribar a Santpedor el 155 de la general amb un temps de 7’30’25h.
El més ràpid va ser Jordi Camprubi que ho va fer amb 3’56’50h.
La primera dona va ser Amalia Molina fent  un temps de 5’04’33h.
Els ciclistes van ser 1109 els que van finalitzar la prova de 58 km, la cursa va ser guanyada per Toni Perez amb 2’38’36 h.
La dona més ràpida va ser Vanessa Egea amb un temps de 3’37’16h.