dimarts, 21 de juny del 2011

V Cursa dels Templers

Sancho Ayala i Marc Aranda repeteixen podi als Templers.
Diumenge 19 de juny a les 9’30 h. es va donar la sortida a la cinquena edició de la cursa dels Templers a Lleida.
Amb una temperatura força bona per la pràctica de l’atletisme, però va sobrar en algunes parts del recorregut el vent de cara que va acompanyar als atletes.
El recorregut era; sortida del Castell dels Templers, i fins el km. 5 el circuit molt ràpid, desprès es començava a pujar progressivament, per terminar en 500 metres molt durs fins pujar al castell.
Una cursa que contínuament està creixent, dels 300 participants que va tenir la primera edició s’ha passat als més dels 1.500 inscrits d’aquets any.
En representació dels Fondistes del Solsonès, van ser presents Sancho Ayala, Marc Aranda, Josep Alconchel i Pilar Bonache.
Sancho Ayala es va situar al cap davant de la cursa però poc a poc es va anant quedant al darrera dels favorits per guanyar la cursa, i al km. 5 ja comandava el segon grup, a la forta pujada va aconseguir agafar uns segons que li van ser suficients per entrar 5è de la general i 2on de la categoria amb un temps de 33’23 minuts, rebaixant el temps de l’any passat en 55 segons.
Marc Aranda va fer un temps de 39’15 minuts entrant al lloc 76 de la general i 2on de la categoria.
Josep Alconchel va fer un temps de 44’07 minuts i va entrar al lloc 321 de la general.
La cursa va ser guanyada per Mohamed Benhmbarka amb un temps de 30’59 minuts, segon va entrar Samir Ait amb un temps de 31’04 minuts, tercer va entrar Ivan Espilez amb 31’59 minuts, quart Mustafa Elkhouyadi amb 32’47 i 5é Sancho Ayala.
(Tots repeteixen el mateix podi de l’any passat excepte Benhmbarka).
En la categoria de dones la guanyadora, va ser Txell Calduch que no va tenir cap problemes per imposar-se a totes les rivals i amb un temps de 35’15 va ser la guanyadora.
Segona va ser Laila Daouel amb 36’58. I tercera va ser Meritxell Bonet amb un temps de 37’10 minuts.
Pilar Bonache amb un temps de 58’21 minuts va entrar al lloc 1202 de la general i 4ta de la categoria.
L’últim atleta que va creuar la meta ho va fer amb un temps d’1 hora i 19 minuts.