dilluns, 15 de juny del 2009

9na Cursa de Fons d’Almacelles

Sancho Ayala! Al podi d’Almacelles

Diumenge 14 de juny a les 10’00 h. es va donar el cop de xiulet a la sortida a la 9na cursa de fons d’Almacelles.
Una cursa força dura als seus primers 5 km. seguits de 3 km. de pla i 2 últims amb forta baixada.
Sancho Ayala i Josep Alconchel van ser la representació dels Fondistes del Solsonès.
La cursa va començar força bé ja que va caure quatre gotes i el sol estava amagat, però poc a poc es va anant imposant la calor, que va acabant sent molt forta.
La cursa d’Almacelles te l’al·licient que hi ha premis en metàl·lic, un reclam per la gent forta en aquesta especialitat.
Sancho Ayala es va situar al cap davant, juntament amb tots els homes forts de la cursa que aspiraven a guanyar, però els marroquins ho van deixar clar des de la sortida, volien guanyar, i als primers km. ja anaven al cap davant de la cursa.
Sancho Ayala feia una altra cursa, i va arribar al lloc 6e de la general i primer de la seva categoria amb un temps de 34’28 minuts.
Josep Alconchel va fer un temps de 45’03 minuts i va entrar al lloc 63 de la general.
La cursa va ser molt renyida i es va solventar en un llarg esprint entre l’Hicham Elairani i Mohamed Alat, amb un temps de 31’40 i 31’41 minuts, primer i segon respectivament
Tercer va entrar Bovali El Halud amb un temps de 32’25 minuts.
En la categoria de dones la guanyadora va ser Laila Daoul amb un temps de 38’08 minuts
Segona va entrar Meritxell Bonet amb un temps de 39’07 minuts i tercera va entrar Mireia Sosa amb 40’33 minuts.
L’últim atleta dels 154 que van creuar la meta ho va fer amb un temps d’1 hora i 19 minuts.