dijous, 31 d’octubre del 2013

2na Cursa Correbarri (Barcelona)

Marcel Coromines fa rècor personal a la cursa de Correbarri de Barcelona.

El passat 13 d'octubre es va celebrar la 2a cursa Correbarri al popular barri barceloní de la Barceloneta. Aquesta prova té la singularitat de que a part de ser una competició individual, també competeixen entre si els 10 barris de la ciutat comtal, inspirada en el Palio de Siena. Així s'agafen els 35 millors temps masculins i els 15 femenins per fer una classificació per districtes.
Amb 4.000 inscrits, un recorregut força pla i un temps fresquet, la matinal era ideal per a fer una bona marca. Dels Fondistes del Solsonès hi van prendre part els atletes Jordi Montaner i Marcel Coromines. El Jordi va fer un molt bon temps extraoficial (es va deixar el xip a casa) de 40.55, i el Marcel va fer marca personal amb 42.31 ocupant la posició 404 de la general i la 27 del barri de Sant Gervasi.
La cursa la va guanyar el districte de Sant Martí i a nivell individual els vencedors van ser: JM Alvarez Ramos en homes amb un temps de 31.35 i Encarna Viñas Serrano en fèmines amb 39.33.

10ens 10Km Urbans de Manresa

David entrant a meta
                                                                 Jaume arribant

David Pijoan 3r  M-1

Els carrers de Manresa es van omplir de corredors el passat diumenge 27 per celebrar la 10a edició dels 10Km Urbans.
La sortida al Passeig Pere III a les 10:30h del matí amb 980 participants inscrits va ser sota un temps esplèndid quan es passava per carrers cèntrics i una mica calorós quan es corria per les avingudes sense ombres.
El primer classificat masculí va ser l’atleta del New Balance Pol Guillém amb un registre de 31:00mi. sent la seva sisena victòria.
La primera fémina en arribar va ser la vallenca Marta Galimany amb 36:46mi.
El club dels Fondistes del Solsonès hi portava dos participants,David Pijoan,una jove promesa que amb un temps de 42:17mi. va quedar 3er classificat en M1 posició 194 de la general.  El Jaume Creus que tot i corre amb un peu lesionat va fer un bon paper amb un crono de 51:15mi. a la posició 570 de la general.