dimecres, 1 de febrer del 2017

10 km de Vilafranca del Penedès.

                                                         Sancho Ayala i Carles Castillejos
                                                                   Sancho al podi
Carles Castillejos polvoritza el rècord  dels  10 km  de Vilafranca del Penedès.

Aquest diumenge 29 de gener,  es va disputar la 7na edició dels  10 km de Vilafranca,  en la qual van prendre part mes de 1.800 Inscrits,  Sancho Ayala  va ser el representant dels Fondistes del Solsonès.
La prova es va disputar en un circuit força ràpid de  5 km.  pels carrers de Vilafranca, al qual es va donar dos voltes, amb sortida  i arribada  a la Rambla  de Vilafranca.
A les 11 del matí es va donar la sortida a tots els atletes  i des dels primers metres es va ficar al cap davant  Carles Castillejos i Ibrahim Chakir, Chakir va aguantar el ritme del Carles  la primera volta que van passar a 15:23 minuts, a partir d’aquí Castillejos va augmentar  el ritme, ja que el premi en  metàl·lic era amb la condició del record de la prova i baixar de 30 minuts. Tot estava a l’abast de Castillejos que te una millor marca de 27:39 minuts.
Carles Castillejos  es va imposar a la cursa de Vilafranca amb un temps de 29:58 minuts.
Segon va ser l’atleta de Vilafranca i posseïdor de l’actual rècord  Ibrahim Chakir  amb un temps de 31:47 minuts i en tercer lloc va entrar Daniel Baraldes  de Igualada  amb un temps de 32:32 minuts.
Sancho Ayala  amb un temps de 33:16 minuts va entrar al lloc 9  de la general i primer dels veterans. Bon resultat de cara a la setmana vinent pels campionats d’Espanya de mitja marató, que es disputen a Granollers.
En dones la guanyadora va ser l’atleta de Sant Boi  Judith Corachan  amb un temps de 37:54 minuts, lluny de la millor marca  de la prova que està en 35:20 minuts.
Segona va entrar Laura Vilchez    del  Castellar  amb un temps de  38:19 minuts. i  en tercer lloc va entrar Naima Ait també del Vilafranca  amb un temps de 40:16 minuts.
L’últim atleta va fer un temps de 1’23 h.


Pròximes curses

Mes informació a, http//www.atletisme.com i  runedia.com-calendari curses