dimarts, 23 de febrer del 2016

Mitja Marató- 10 km i 5 km de Balaguer

Tasies, Jafari i Sancho Ayala
                                                    Sancho Ayala entrant a meta

Aquest diumenge 21 de febrer de 2016, uns 600 corredors han participat a la diada atlètica de Balaguer l(els atletes podien participar en la  Mitja Marató, els 10  o   5 Km de Balaguer.
En aquesta edició, es torna a recuperar el clàssic circuit de Balaguer - Gerb - Sant Llorenç – Balaguer, ja que aquets darrera anys que s’ha buscat variants han estat un descontent per atletes i ciutadans.
També, i per 2a edició consecutiva, la mitja marató es troba inclosa dins la lliga de Mitges de Ponent que organitzen des de Tàrrega, Lleida, Mollerussa i Balaguer.

A les 11:10h es va donar la sortida  conjunta per les tres proves.
Els  Fondistes del Solsonès van ser representats per,   Sancho Ayala que va participar a la mitja marató.
A la mitja marató el marroquí Abderrahim Jaafari va sortir a al seu pas, un ritme que no podia seguir ningú, i amb un temps de 1:08:56h. va entrar guanyador de la mitja de Balaguer 2016.

Per darrera una altra cursa, entre Sancho Ayala i Alexandre Tàsies, en la que va sortir guanyador l’atleta solsoní  Sancho Ayala entrant segon amb un temps de 1:14:39h.
I tercer va entrar Alexandre Tàsies del Linyola amb 1:15:21h.

En dones la guanyadora va ser Noemi Aumedes  del Xafatolls amb un temps de 1:29:34h
Segona va entrar Luz Moreno  amb un temps de 1:33:50h, i tercera va entrar Sonia Rios  amb 1:34:46h.
A la mitja marató van finalitzar 371 atletes, l’últim atleta va fer  un temps de 2:16h.

Als 10 kms els guanyadors van ser Victor Puyuelo en homes i  Rosamari Carulla en dones, amb un temps de 31:38minuts i 39:57minuts respectivament..
Els 5 km els guanyadors van ser Roger Sans i Mari Sanfeliu amb 16:22 i 21:17 minuts respectivament.