VI MITJA MARATO DE SALOU

Diumenge, 8 de novembre es va disputar la 6na edició de la mitja marató de Salou , amb la participació de Josep Alconchel del Club Fondistes del Solsonès.

A les 10 h, es va donar el tret de sortida d’aquesta mitja marató, amb una participació de més de 700 participants.
Els organitzadors van tenir que fer treure l’arc de sortida i diverses carpes, ja que amb el fort vent els costava mantenir en peu.
Un recorregut força ràpid però que al km. 13 es troba una forta pujada d’un km. que trencà el ritme de tots els atletes, el fort vent que va ser present en tota la cursa i que sovint donava de cara i sobre tot els 3 últims km/s va ser un autèntic suplici, un obstacle més per els atletes, que van veure com els seus temps es van disparar.

Josep Alconchel amb un temps d’1 hora 40 minuts i 35 segons va entrar al lloc 350 de la general.
L'Amine Chaaoui amb un temps de 1 hora 10 minuts i 23 segons es va proclamar campio d’aquesta mitja marató,.
Segon va entrar Pol Sie Kwasi amb un temps de 1’10’48 h. i tercer va ser Ivan Zarco amb 1’11’55 h
En dones la guanyadora va ser Cerasela Pasa amb temps d’1 hora 22minuts i 32 segons, seguida de Meritxell Bonet 1’27’54 h.
I tercera va ser Alicia Bergada amb 1’28’28 h.
L’últim atleta ho va fer amb 2 hores i 31 minuts.