dimarts, 7 de juliol del 2009

IV CALENDARI MUNDIAL ETERNAL RUNNING, EL CATLLAR(Tarragona)

Abderraman, josep Miquel i Mohamed

Diumenge 5 de juliol es va disputar a la població d’El Catllar (Tarragona) una altra prova de l’Eternal Running , amb la participació de més de 700 atletes, entre ells estaven; Abderraman Morabiti, Mohamed Reda i Josep Miquel Alconchel del Club Fondistes del Solsonès-Prosetel.
Un recorregut de 10 kms. amb circuits americans, (bassa de fang, atrevassar riu, murs, trepar amb corda, trepar amb red, arrossegar-se per sota filferros...) un circuit de molta força, resistència i sobre tot per gaudir del recorregut.
L’Abderraman, Mohamed Reda i en Josep Miquel van fer tota la cursa junts,
van sortit amb molta velocitat per arribar als primers obstacles i no trobar-se en mig del grup i tenir que fer cua per passar les dificultats, així van pogué fer tota la cursa lliure de retencions.
L’Abderraman , Mohamed Reda i Josep Miquel Alconchel Van recórrer tot el circuit en 1 hora i 53 segons arribant als llocs 31, 32 i 33 respectivament de la classificació general.
La cursa va ser guanyada per Mohassen El Haddad amb un temps de 41’48 minuts, que va superar a Pol Sie Keasi amb el mateix temps, i tercer va entrar Abdelali Afia amb 42’26 minuts.

LA classificació de dones la vencedora va ser Alicia Berjada amb un temps de 56’02 minuts, segona va entrar Nuria Codina amb 1 hora 2 minuts i 45 segons, i tercera va ser Andrea Gomez amb 1 hora 4 minuts i 43 segons.