dimarts, 30 de novembre del 2010

19ª MITJA MARATO “CIUTAT DE TARRAGONA”

Sancho Ayala, torna a estar entre els millors a Tarragona

Diumenge 28 de novembre a les 10 h. es va disputar a Tarragona la seva 19na mitja marató , amb la participació d’un bon grup d’atletes del Club Fondistes del Solsonès, Sancho Ayala, Xavi Farre, Lluís Villaró, Josep Lluís Alonso, Joan Carles Montaner i Josep Alconchel, tots ells preparant la marató de Sevilla que es disputa el 14 de febrer.
Un recorregut força pla i que es aprofitat per tots els atletes per intentar fer bons temps, i tots els Fondistes ho van aconseguir.
Amb una participació de més de 2.000 inscrits, dels quals 1910 van arribar a meta.
La cursa va ser guanyada per Ivan Espilez amb un temps 1’08’43 h. segon va ser Paul Sie amb 1’09’24 h. tercer va ser Joan Carles Xifre amb 1’09’40 h.
Quart va entrar Pedro Ortega amb 1’09’58 h. I cinquè va entrar Sancho Ayala que va anar sempre al segon grup, en el qual es va trobar molt còmode i anant com sempre de menys a més, va anant deixant corredors al darrera, entrant el cinquè a la general fent un magnífic temps de 1’11’58 h. un temps a l’abast de molt pocs.
Xavi Farré que va deixar mostra de la seva gran qualitat, va entrar al lloc 34 de la general fent un excel•lent temps d’ 1’17’47 h, uns dels seus millors temps en aquesta distància.
Lluís Villaro que no deixa de superar-se cursa a cursa, va entrar al lloc 49 de la general fent un “ tempàs” de 1’19’01 h. rebaixant la seva millor marca en més de 3 minuts.
Josep Lluís Alonso, Joan Carles Montaner i Josep Alconchel van anar tota la cursa, mes o menys al mateix grup, fins els últims quilometres que cadascú va anar al ritme que li marcaven les forces que li quedaven.
Entrant als llocs 595, 614 i 652 de la general i amb els respectius temps de 1’35’53h, 1’36’13 h i 1’36’48 h.
Tots tres superant o a prop dels seus millors temps.
Cal destacar que el club Fondistes del Solsonès va quedar al lloc 9é de la general per clubs amb més de 50 clubs.

En dones la guanyadora va ser Isabel Olivan , amb un temps d’1’24’07h.
Segona va ser Marta Camps amb 1’24’18 h.