8a CURSA DE LA GUINEU

Sancho Ayala, Josep Alconchel i Marc Aranda
                                                             Carulla, Ayala i Pasto

Sancho  Ayala  repeteix  triomf a Vilanova de Bellpuig.

Diumenge  dia 1  de juny  de 2014,   es va disputar  la  8na  Cursa  de la Guineu a Vilanova de Bellpuig, es van disputar dos curses de 10 i 5 km, un total de 292 atletes van creuar la meta, 206 als 10 km i 86 als 5 km.
Els  Fondistes del Solsonès van tenir la representació de Sancho Ayala i Josep Alconchel, a la cursa de 10 km, i  Marc Aranda que ho va fer als 5 km.
A les 09’30 h.  amb una molt bona temperatura per la pràctica de l’esport,  es va donar la sortida  conjunta a les dos curses,
La cursa de 5 km era un circuit al voltant del poble.  La cursa de 10 km, era sobre  un circuit força entretingut per camins de terra i força pla.
Sancho Ayala, va sortir al capdavant del grup que  fins el km 2 va  tibar Antoni Carulla,  seguidament va ser Ricard Pasto el que va forçar una mica el ritme i  es va quedar tans sols amb la companyia de Sancho Ayala.
Al km 6,  Sancho Ayala va agafar el comandament de la cursa imposant  un ritme que en Ricard no va poguer seguir,  i va marxar en solitari directe a meta,  i amb un temps de 32:32 minuts  va aconseguir el triomf  per segon any consecutiu a la cursa de la Guineu, rebaixanat el temps de l’any passat en 42 segons.
Segon va entrar Ricard Pasto dels Xafatolls amb un temps de 33:07 minuts,
I 3r va ser Antoni Carulla d’ Arquitectes Carulla amb un temps de 33:40 minuts.
Josep Alconchel va entrar al lloc 102 de la general amb un temps de 47’30 minuts.
La classificació de dones també va repetir guanyadora,  Nuria Ribalta   dels Xafatolls no va tenir cap problema per entrar primera amb un temps de  40:37 minuts, segona va ser Montse Magallon d’Inef Lleida, amb 44:43 minuts i tercera va entrar Ariadna Jofre  també d’Inef Lleida amb 45:04  minuts.
L’últim atleta va  fer amb un temps d’1’14 h.
La cursa de 5 km va ser guanyada per Bashir Bult  amb un temps de 16:47 minuts,  i per Nuria Esteve  amb 19:35.
Marc Aranda va entrar al lloc 8 de la general amb un temps de 17:55 minuts.